Şedinţă foto Lady Gaga: Sânii la vedere, machiaj strident şi o cruce la gât - FOTO

Lady Gaga nu încetează să şocheze oriunde merge. Cea mai recentă şedinţă foto a vedetei este un exemplu de excentricitate, Gaga purtând o ţinută transparentă pe sub care nu avea lenjerie intimă.

3209 afișări
Imaginea articolului Şedinţă foto Lady Gaga: Sânii la vedere, machiaj strident şi o cruce la gât - FOTO

Şedinţă foto Lady Gaga: Sânii la vedere, machiaj strident şi o cruce la gât (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lady Gaga a realizat o şedinţă foto în Mexic, pentru promovarea noului său album, "Born This Way", ce va fi lansat pe 23 mai, scrie dailymail.co.uk.

Vedeta a ales să poarte o rochie albastră transparentă în partea de sus a corpului, pe sub care însă nu a purtat sutien, aşa că sânii ei erau la vedere. Totuşi Gaga şi-a acoperit părţile intime cu bandă adezivă.

Cântăreaţa a apărut şi cu o coafură nouă, ce seamănă cu o perucă de culoare blond deschis, cu bretonul şi câteva şuviţe vopsite în negru. Imaginea artistei a fost completată de ruj roşu aprins, machiaj cu negru şi un colier cu o cruce, ce duce cu gândul la noua sa piesă, "Judas".

Lady Gaga este cunoscută în întreaga lume pentru stilul excentric pe care îl abordează, atât în muzică, cât şi în vestimentaţie şi afirmaţii. Cântăreaţa a şocat publicul de la începutul campaniei de promovare a piesei "Born this Way". La gala premiilor Grammy, artista a "eclozat" dintr-un ou uriaş ce a fost transportat pe scenă, unde a interpretat noul ei single.

Lady Gaga a devenit oficial primul artist din lume ale cărui videoclipuri au depăşit un miliard de vizualizări pe site-ul YouTube, iar revista Billboard a desemnat-o "artista anului" pe 2010. Totodată, albumul "The Fame Monster" al cântăreţei Lady Gaga este cel mai bine vândut material discografic al anului 2010, cu 5,8 milioane de copii cumpărate la nivel mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici