Selah Sue revine cu un nou concert la Bucureşti, pe 15 decembrie

Cântăreaţa belgiană Selah Sue revine în România, pentru a susţine un concert în Berăria H din Bucureşti, pe 15 decembrie, informează organizatorii, Best Music.

253 afișări
Imaginea articolului Selah Sue revine cu un nou concert la Bucureşti, pe 15 decembrie

Selah Sue revine cu un nou concert la Bucureşti, pe 15 decembrie (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

"Patru ani au trecut de la albumul său de debut. Se prea poate ca Selah Sue să nu-şi fi învins demonii, dar măcar i-a exploatat din plin pentru a scrie «Reason», un disc îndopat cu energie, lumină şi emoţie. Sunt piese ce te doboară de la primele acorduri, create de o artistă plină de viaţă şi de cicatrice în acelaşi timp, aparent întodeauna una cu chitara ei", se arată într-un comunicat al organizatorilor remis MEDIAFAX.

"Succesul nu mi-a vindecat rănile", spune Selah Sue. "Nimic nu s-a schimbat cu adevărat. E o călătorie, o bătălie care va dura toată viaţa", adaugă cântăreaţa.

Alternând eteric electro-soul-ul, trip-hop-ul şi beat-uri house, Selah Sue îşi regăseşte adevărata identitate muzicală odată cu "Reason".

"Este o ecuaţie cu multe variabile", spune cântăreaţa. Este, de asemenea, un echilibru perfect pe care l-a căutat în cât mai multe studiouri de înregistrare, în special în Belgia, dar şi în Londra, Jamaica şi Los Angeles, cu doi producători experimentaţi, Dane Robin Hannibal şi suedezul Ludwig Göransson, cunoscut pentru colaborarea sa cu pop trioul Haim şi rapperul american Childish Gambino. Selah Sue a scris şi a înregistrat "Together" cu acesta din urmă, o radioasă declaraţie de dragoste hip-hop, învăluită de percuţie urbană şi synth-uri punctate.

Show-ul din Berăria H va debuta la ora 22.30, iar intrarea este permisă începând cu ora 20.00.

Biletele în presale costă 60 de lei - categoria C (părţile laterale, cu loc la masă), 75 de lei - categoria B (acces general, cu loc la masă), 95 de lei - categoria A (în faţa scenei, cu loc la masă). Biletele, care sunt în număr limitat, pot fi achiziţionate online, de pe www.iabilet.ro, şi în format fizic, din reţeaua iaBilet. Rezervările se fac pe site-ul berăriei, cu până la 48 de ore înainte de eveniment.

Cântăreaţa a mai concertat în Bucureşti, printre altele, în septembrie 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici