"#Selfie", cel mai de succes film românesc al anului, va fi proiectat în premieră la Sibiu, la TIFF

"#Selfie", de Cristina Iacob, cel mai de succes film românesc de anul acesta, va fi proiectat pentru prima dată la Sibiu, la retrospectiva Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), potrivit unui comunicat.

914 afișări
Imaginea articolului "#Selfie", cel mai de succes film românesc al anului, va fi proiectat în premieră la Sibiu, la TIFF

"#Selfie", cel mai de succes film românesc al anului, va fi proiectat în premieră la Sibiu, la TIFF

"Încă din prima săptămână, am încercat să aducem filmul şi la Sibiu. Nu am fost primiţi, pe motiv că sunt alte premiere, filme străine. Am insistat în urma succesului de box office, mai ales că am primit cereri din partea spectatorilor din Sibiu. Sunt oameni care ne-au scris şi ne-au spus că au mers până la Braşov sau Târgu Mureş să vadă filmul. Suntem bucuroşi că organizatorii TIFF au avut încredere în filmul nostru şi abia aşteptăm întâlnirea cu publicul sibian", au declarat reprezentanţii Zazu Film, distribuitorii "#Selfie", care au mai spus că pelicula a fost refuzată de Cinematograful Arta, deşi rulează în cinematografele din toată ţara de şapte săptămâni.

Filmul va avea două proiecţii la Sibiu: joi, de la ora 22.00, în Parcul sub Arini, în prezenţa echipei (Cristina Iacob - regizor, Cristina Dobriţoiu - producător şi actorii Alex Călin, Levent Sali, Olimpia Melinte, Flavia Hojda), şi sâmbătă, de la ora 20.00, la Teatrul Gong.

Cu peste 76.000 de spectatori în cinematografe şi peste 1.100.000 de lei încasări, "#Selfie" spune povestea a trei proaspăt absolvente de liceu care, în loc să stea acasă şi să înveţe pentru bacalaureat, decid să plece la mare şi să îşi termine adolescenţa în stil rebel.

Yasmine, Roxi şi Ana sunt hotărâte să se distreze şi să uite de responsabilităţi în ultimele două zile dinainte de examenul maturităţii, iar asta înseamnă să încalce orice regulă şi să facă tot ce le trece prin cap, fără să ţină cont de consecinţe.

În rolurile principale îi regăsim pe Vlad Logigan, Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Levent Sali şi Alex Călin. Alături de aceştia, distribuţia filmului este completată de actori titraţi ca Răzvan Vasilescu, Florin Călinescu, Alina Chivulescu şi Răzvan Fodor. Nu lipsesc nici vedete precum Smiley, Alex Velea, Mihaela Rădulescu, Dan Chişu şi George Vintilă care aduc un plus de nuanţe comediei prin scurtele lor intervenţii.

"#Selfie" este o producţie MediaPro Pictures&Zazu Film şi este distribuită în cinematografele din România de Zazu Film.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici