"#Selfie", de Cristina Iacob - cel mai de succes film românesc din 2014

"#Selfie", regizat de Cristina Iacob, este cel mai de succes film românesc din 2014, la zece zile de la premieră pelicula fiind vizionată de peste 37.000 de spectatori şi stabilind un record de încasări de 570.000 de lei, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

4958 afișări
Imaginea articolului "#Selfie", de Cristina Iacob - cel mai de succes film românesc din 2014

"#Selfie", de Cristina Iacob - cel mai de succes film românesc din 2014

O premieră pentru filmul românesc, "#Selfie" a reuşit performanţa de a avea 14.654 de spectatori în cel de-al doilea weekend de la lansare, faţă de 12.648 de spectatori în weekendul premierei, dovadă a faptului că pelicula este apreciată de publicul din toată ţara.

În oraşe precum Iaşi, Constanţa, Timişoara şi Brăila, filmul a înregistrat spectacole sold out. Premiera de la Iaşi, în prezenţa echipei, a înregistrat 850 de spectatori.

Marţi, de la 18.30, echipa filmului "#Selfie" îşi dă întâlnire cu publicul din Bucureşti, la Băneasa, în Grand Cinema Digiplex.

Prima comedie cu şi despre tineri ajunsă în ultimii ani pe marile ecrane,"#Selfie" s-a clasat pe locul al patrulea în box office-ul românesc, după al doilea weekend, fiind surclasată de producţiile internaţionale "Godzilla", "Vecini de coşmar/ Neighbors" şi "Cealaltă femeie/ The Other Woman".

Comparat cu fenomenul românesc "Liceenii" din anii '90, filmul "#Selfie" este o producţie MediaPro Pictures şi Zazu Film, distribuit de Zazu Film şi regizat de Cristina Iacob.

"#Selfie" spune povestea a trei adolescente, absolvente de liceu, pentru care marea aventură a vieţii lor începe cu o escapadă la mare. În loc să stea acasă şi să înveţe pentru bacalaureat, Yasmine (Crina Semciuc), Roxi (Olimpia Melinte) şi Ana (Flavia Hojda) sunt hotărâte să se distreze şi să uite de responsabilităţi, în ultimele două zile dinainte de examenul maturităţii, iar acest lucru înseamnă să încalce orice regulă şi să facă tot ce le trece prin cap, fără să ţină cont de consecinţe. Vor libertate, adrenalină şi dragoste de-o vară, iar cei trei tineri pe care îi cuceresc la mare par mai mult decât dispuşi să le ofere tot ce-şi pot imagina.

În rolurile principale vor putea fi urmăriţi tinerii Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali şi Alex Calin. Alături de aceştia, distribuţia filmului este completată de actori titraţi ca Răzvan Vasilescu, Florin Călinescu, Alina Chivulescu şi Răzvan Fodor. Nu lipsesc nici vedete, precum Smiley, Alex Velea, Mihaela Rădulescu, Dan Chişu şi George Vintilă, care aduc un plus de nuanţe comediei prin scurtele lor intervenţii.

Cu un debut spectaculos pentru box office-ul românesc, "#Selfie" face furori în toată ţara, putând fi urmărit în continuare în cinematografele Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, ClujPolus, Arad, Arad Galeria, Ploieşti, Afi Ploieşti, Brăila, Timişoara, Constanţa), Grand Cinema&More Băneasa, The Light Cinema, Cityplex (Constanţa, Braşov), Line Cinema (Râmnicu-Vâlcea), Cine Grand (Botoşani), Grand Mall (Satu-Mare), Cinema 3D Colors (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Twins (Ploieşti), Corso (Bucureşti), Scala (Bucureşti), Modern (Craiova), Unirea (Botoşani), Dacia (Piatra-Neamţ), Sebastian Papaiani (Piteşti), Cortina (Oradea), Palace (Oradea), Cinema Arta (Târgu-Mureş), Patria (Bucureşti), Cinema Ostroveni (Râmnicu-Vâlcea), Cinema Victoria (Cluj), Cinema Colors (Alba-Iulia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici