"#Selfie", de Cristina Iacob - filmul în care prietenia a depăşit graniţele marelui ecran - VIDEO

Prietenia dintre actorii care alcătuiesc distribuţia filmului "#Selfie" a depăşit graniţele marelui ecran, fiind transpusă în viaţa de zi cu zi, echipa comediei regizate de Cristina Iacob rămânând în relaţii foarte bune şi după încheierea filmărilor, informează un comunicat.

371 afișări
Imaginea articolului "#Selfie", de Cristina Iacob - filmul în care prietenia a depăşit graniţele marelui ecran - VIDEO

"#Selfie", de Cristina Iacob - filmul în care prietenia a depăşit graniţele marelui ecran - VIDEO

Dincolo de cuplurile formate pe ecran, de gaşca veselă care pleacă la mare înainte de examenul de bacalaureat pentru a trăi aventura vieţii, stă o echipă care a rămas apropiată şi după încheierea filmărilor. Actorii şi regizoarea Cristina Iacob sunt prieteni şi în viaţa de zi cu zi.

"A fost o filmare şi o întâlnire foarte frumoasă. Noi ne-am distrat atât pe platoul de filmare, cât şi în afara platoului şi, ce este cel mai important, am rămas prieteni în continuare", declară actriţa Crina Semciuc.

Atmosfera de la filmări se vede şi pe marele ecran. Distracţie, mare, adolescenţă, bucurie de a trăi - acestea sunt mesajele pe care "#Selfie" le transmite, mesaje care au adus, până acum, peste 61.000 de spectatori în cinematografele din România.

Super-comedia "#Selfie" a fost, încă de la prima proiecţie, primită cu entuziasm de publicul de toate vârstele, demonstrând că abordarea fresh, subiectul actual şi mai ales buna-dispoziţie pe care filmul o degajă sunt exact ingredientele pe care spectatorii le aşteptau de la un film autohton.

La foarte scurt timp de la lansarea oficială, "#Selfie" a devenit un adevărat fenomen.

"Eram toţi foarte uniţi şi vorbeam mereu despre secvenţele pe care le avem, ne sfătuiam. Eram ca o mică familie, mereu foarte apropiaţi. Cred că asta se simte şi în film: când unul spune ceva, noi toţi ceilalţi avem reacţii şi asta dă culoare situaţiilor", declară Alex Călin, completat de Olimpia Melinte, care spune că "fiecare secvenţă, fiecare cadru, are în spate o amintire".

Echipa tânără, entuziasmul, energia şi legăturile dintre membrii echipei au creat ceea ce fanii numesc "gaşca «#Selfie»". O gaşcă simpatică, a cărei întâlniri cu fanii din toată ţara au fost, de fiecare dată, o plăcere de ambele părţi.

"Ne simţim lipsa. A trecut un an de la filmări şi ne-a rămas dorul. Suntem ca o familie", spune şi regizoarea Cristina Iacob.

După cel de-al patrulea weekend de la lansare, "#Selfie" îşi continuă ascensiunea în box office-ul autohton, unde a înregistrat până acum peste 61.000 de spectatori, devenind cel mai de succes film românesc al acestui an.

Săptămâna aceasta, echipa "#Selfie" îşi dă întâlnire cu publicul la Festivalul International de Film Transilvania (TIFF), unde, joi, va fi prezentă în cadrul Zilelor Filmului Românesc, la cinema "Florin Piersic", începând de la ora 18.00, şi , vineri, de la ora 20.30, la cinema "Mărăşti".

De asemenea, sâmbătă, actorii şi realizatorii filmului "#Selfie" se vor întâlni cu publicul la ora 21.30, la Teatrul de vara din Târgu Mureş în cadrul Caravanei Metropolis.

În prezent comedia "#Selfie" poate fi urmărită în următoarele locaţii: Arad (Cinema City Atrium şi Cinema City Galeria), Bacău (Cinema City), Botoşani (Cine Grand şi Cinema Unirea), Braşov (Cityplex), Brăila (Cinema City), Bucureşti (Cinema City Cotroceni şi Sun Plaza, Grand Cinema&More Băneasa, Movieplex Cinema, Hollywood Multiplex, The Light Cinema şi Muzeul Ţăranului Român),Cluj (Cinema City Iulius, Cinema Florin Piersic şi Cinema Mărăşti), Constanţa (Cinema City şi Cityplex ), Craiova (Colors Cinema), Iaşi (Cinema City), Târgu Mureş (Cinema Arta), Timişoara (Cinema City), Oradea (Cortina Digiplex şi Cinema Palace), Piteşti (Cinema City), Ploieşti (Cinema City şi Cinema City Afi Palace), Râmnicu Vâlcea (Line Cinema) şi Vulcan (Cinema Luceafărul).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici