Selfie-urile care au ÎNGROZIT internetul. Aceste fotografii înspăimântăroare sfidează logica. Imaginile au ajuns virale. Nimeni nu a găsit vreo explicaţie

Selfie-urile pot inspira multe emoţii - de la iubire, gelozie sau admiraţie, dar acest selfie devenit viral al unei tinere a lăsat utilizatorii de internet înspăimântaţi şi perplecşi.

1480 afișări
Imaginea articolului Selfie-urile care au ÎNGROZIT internetul. Aceste fotografii înspăimântăroare sfidează logica. Imaginile au ajuns virale. Nimeni nu a găsit vreo explicaţie

Selfie-urile care au ÎNGROZIT internetul. Aceste fotografii înspăimântăroare sfidează logica. Imaginile au ajuns virale. Nimeni nu a găsit vreo explicaţie (Imagine: dailymail.co.uk)

Utilizatorul de Twitter Andy Fuentes a postat o imagine a unui cuplu care la prima vedere pare normal, însă la o privire mai atentă, se poate vedea cum fata care priveşte spre cameră apare privind şi spre oglinda aflată în spatele ei.

Ceilalţi utilizatori de Twitter s-au înspăimântat şi au pus o sumedenie de întrebări asupra modului în care poate fi realizată o astfel de iluzie optică - sau dacă chiar e vorba de o iluzie optică.

Alţii sunt de părere că imaginea este un joc a naturii duale a semnului zodiacal gemeni.

Miercuri, utilizatorul de Twitter Andy Fuentes a postat un selfie al unui cuplu. Ceea ce surprinde, dacă privim către oglinda din spatele imaginii, este că poate fi văzută reflexia chipului fetei, deşi aceasta stă cu spatele către oglindă, ceea ce produce iluzia că fata respectivă are două chipuri.

Reacţiile iniţiale le imagine au fost de groază şi de şoc: 'Ştergeţi asta', a solicitat un utilizator Twitter, în timp ce alţii au postat printscreen-uri cu reflexia mărită a chipului fetei, acompaniate de întrebări care semnalau mirarea.

Internauţii au realizat şi GIF-uri pentru a marca confuzia oamenilor, cu mulţi căţei speriaţi şi preoţi cu crucifixuri.

Se pare că unii ar fi reuşit să dezlege misterul selfie-ului datorită cuvintelor care apar alături de fotografie, care ar da, totuşi, o explicaţie.

'Imi iubesc prietena chiar dacă este zodia gemeni', se arată în textul ce însoţeşte imaginea originală. 

Gemenii sunt un semn zodiacal dual. Astfel, oamenii îi etichetează adesea pe cei născuţi sub acest semn astral ca fiind „cu două chipuri” sau având personalităţi multiple.

Unii cred că cele două chipuri ale fetei care apar în fotografie sunt un joc ce face trimitere la semnul zodiacal.

„Sunt zodia gemenilor”, a explicat un utilizator de Twitter. Deşi nu au fost cu toţii convinşi cu uşurinţă, cel care a postat imaginea iniţială nu a oferit o explicaţie, mulţi se simt încă nedumeriţi.

Nu este pentru prima dată când selfie-ul unui cuplu a lăsat internetul perplex întrebându-se ce fel de magie neagră stă şa baza acestei imagini.

Anul trecut, un alt utilizator de Twitter a postat un selfie cu el şi prietena sa. La fel ca în imaginea celuilalt cuplu, chipul femeii este vizibil în reflexia din spatele său.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici