Serialul "Dosarele X" ar putea reveni în curând pe micile ecrane

Serialul "Dosarele X/ The X Files" ar putea reveni în curând pe micile ecrane, afirmă presa americană, potrivit căreia ambii actori principali, Gillian Anderson şi David Duchovny, ar fi acceptat să joace într-o continuare a acestei producţii de televiziune.

602 afișări
Imaginea articolului Serialul "Dosarele X" ar putea reveni în curând pe micile ecrane

Serialul "Dosarele X" ar putea reveni în curând pe micile ecrane

Potrivit TV Wise, postul de televiziune Fox se află foarte aproape de a ajunge la un acord care îi va permite să producă un nou sezon din "Dosarele X", celebrul serial pe care l-a difuzat din 1993 până în 2002. Vedetele serialului, Gillian Anderson şi David Duchovny, ar fi acceptat deja, potrivit presei americane, să joace într-o continuare a acestei producţii TV care descrie aventurile prin care trec doi agenţi FBI ce investighează diverse cazuri paranormale, informează cnn.com.

Se pare că sincronizarea va reprezenta un element crucial pentru succesul acestui proiect, întrucât atât Gillian Anderson, cât şi David Duchovny au alte angajamente pe agendele lor de lucru din perioada imediat următoare. Gillian Anderson filmează pentru un nou sezon al serialului britanic "The Fall", o producţie care se bucură de mare succes, iar David Duchovny joacă în "Aquarius", un serial produs de NBC, care va avea premiera în luna mai.

Însă ambii actori sunt conştienţi de faptul că fanii serialului "Dosarele X" îşi doresc foarte mult să îi vadă încă o dată interpretându-i pe agenţii FBI Fox Mulder ş Dana Scully. În februarie, David Duchovny a declarat în emisiunea "The Talk", difuzată de CBS, că o continuare a serialului "Dosarele X" reprezintă o "posibilitate foarte reală".

"(Acest proiect, n.r.) arată bine. E tot ce pot să vă spun acum. Arată chiar foarte bine", a adăugat starul american.

Reprezentanţii postului de televiziune Fox au confirmat la rândul lor că intenţionează să producă o continuare a serialului "Dosarele X". Chris Carter, producătorul serialului, ar fi acceptat şi el, potrivit presei americane, să lucreze la noul proiect TV.

Proiectul "Dosarele X", ai cărui eroi principali, agenţii Mulder şi Scully, investighează cazuri în care sunt implicate forme de viaţă extraterestre, s-a impus iniţial ca serial TV, în anii '90. În 1998 a apărut primul lungmetraj inspirat din serialul TV, "Dosarele X: Înfruntă viitorul/ The X Files: Fight the Future", în regia lui Rob Bowman, urmat de un al doilea film pentru marile ecrane, "Dosarele X: Vreau să cred", de Chris Carter, lansat în 2008.

David Duchovny, în vârstă de 52 de ani, şi Gillian Anderson, în vârstă de 44 de ani, au devenit celebri în urmă cu 20 de ani graţie serialului de televiziune "The X Files" şi celor două filme pentru marele ecran inspirate din acesta.

Relaţia specială dintre cele două personaje principale din franciza "The X Files" i-a determinat pe fanii francizei să îşi pună multe întrebări de-a lungul anilor, iar mulţi dintre ei îşi doreau ca Dana Scully şi Fox Mulder să se îndrăgostească şi să înceapă o relaţie.

Serialul "Dosarele X" a avut un succes atât de mare, încât a generat, în afară de cele două filme pentru marele ecran, un spin off TV despre Lone Gunmen, partenerul uşor ciudat al personajului Fox Mulder, o serie de reviste de benzi desenate şi un board game.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici