Serile Filmului Gay, aproape de start. Vizitatorii vor putea urmări gratuit producţii din Spania, Franţa şi Statele Unite

Producţii din Spania, Brazilia şi Statele Unite ale Americii vor fi prezentate la cea de-a VIII-a ediţie a Serilor Filmului Gay, care se desfăşoară între 14 şi 20 noiembrie, la Cluj-Napoca, informează site-ul organizatorilor.

407 afișări
Imaginea articolului Serile Filmului Gay, aproape de start. Vizitatorii vor putea urmări gratuit producţii din Spania, Franţa şi Statele Unite

Serile Filmului Gay, aproape de start. Vizitatorii vor putea urmări gratuit producţii din Spania, Franţa şi Statele Unite (Imagine: Mediafax foto/AFP)

În cele şapte zile de festival, cinefilii vor putea viziona scurtmetraje, lungmetraje şi documentare din Spania, Brazilia, Marea Britanie, SUA, Franţa, Suedia, Elveţia, Turcia, Chile, Argentina, Italia şi Romania.

Intrarea la toate proiecţiile este gratuită.

Printre producţiile româneşti care vor fi prezentate la festival se numără cel mai nou documentar al lui Claudiu Mitcu, "Noi doi", dar şi scurtmetrajul "After School", de Alexandru Tudor.

Documentarul "Noi doi" este realizat cu imaginile filmate chiar de cei doi bărbaţi care formează cuplul prezentat în film.

Proiecţiilor de filme - în competiţie sau în afara competiţiei - li se vor adăuga o serie de discuţii la Cafeneaua Cinefililor, petreceri şi concerte, un spectacol de teatru, expoziţii, dar şi alte evenimente. Astfel, filmelor proiectate li se va alătura un one man show de Claudiu Oblea, după un text scris de Giorgiana Elena Popan şi regizat de Carmen Vlaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici