Sesiune foto întreruptă de explozia din Beirut. Momentul deflagraţiei, surprins de un cameraman la nuntă

  • Momentul exploziei din Beirut a fost surprins pe filmarea din ziua nunţii unor miri.
  • Mireasa era în timpul unei şedinţe foto, pe o stradă din capitala Libanului.
  • Mirii au scăpat cu viaţă, pe imagini fiind observaţi cum părăsesc locul în fugă.
12166 afișări
Imaginea articolului Sesiune foto întreruptă de explozia din Beirut. Momentul deflagraţiei, surprins de un cameraman la nuntă

Sesiune foto întreruptă de explozia din Beirut. Momentul deflagraţiei, surprins de un cameraman la nuntă

Doi miri vor asocia toată viaţa ziua nunţii lor cu explozia devastatoare din Beirut.

Sesiunea foto a miresei a fost întreruptă brusc, într-o manieră terifiantă. Tânăra, zâmbitoare şi fericită, poza mândră în rochie de mireasă în momentul în care deflagraţia a zguduit capitala libaneză.

În imagini poţi vedea cum suflul exploziei aproape o doboară pe tânăra care, în doar câteva secunde, a trecut de la extaz la agonie.

Din fericire, mirii au scăpat cu viaţă, cei doi fiind observaţi cum părăsesc locul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici