Sex-tape cu Jennifer Aniston. Cum promovează actriţa o marcă de apă - VIDEO

Actriţa Jennifer Aniston apare într-un videoclip intitulat "Jen Aniston's Sex Tape", în care face reclamă la o marcă de apă minerală, informează dailymail.co.uk.

734 afișări
Imaginea articolului Sex-tape cu Jennifer Aniston. Cum promovează actriţa o marcă de apă - VIDEO

Sex-tape cu Jennifer Aniston. Cum promovează actriţa o marcă de apă

Viralul în care apare actriţa este completat de căţeluşi, bebeluşi care dansează şi un bărbat care plânge la vederea unui curcubeu.

La începutul videoclipului, Jennifer, îmbrăcată într-o pereche de panataloni mulaţi şi un top negru, apare într-o cameră în care se află copilul Keenan Cahil, care fredonează o melodie. Aniston îl înlocuieşte pe acesta şi vorbeşte despre videoclipul pe care îl realizează pentru promovarea apei minerale.

Actriţa dă ca exemplu de popularitate online animalele, iar în continuare aceasta este înconjurată de căţeluşi Golden Retriever şi vorbeşte cu un papagal. Urmează bebeluşi care dansează provocator şi un bărbat care plânge în faţa unui curcubeu dublu.

Videoclipul viral continuă când Jennifer loveşte la organele genitale un bărbat care se declară un fan înrăit al ei. Actriţa spune: "Îmi pare rău, dar mi s-a spus că lovitura asta valorează cam 100.000 de vizualizări".

În următoarele secvenţe Jennifer îşi flutură părul şi bea apa minerală.

La sfârşitul reclamei, actriţa întreabă: "Cum se va numi acest videoclip?", iar răspunsul primit este: "Casetă de sex cu Jennifer Aniston/ Jen Aniston's Sex Tape".

Rolul lui Rachel Green din serialul de televiziune "Prietenii tăi/ Friends" i-a adus lui Jennifer Aniston un premiu Emmy şi un Glob de Aur. Ea a mai jucat în comediile "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriză: Vine Polly!" (2004) şi "Despărţiţi, dar împreună" (2006). În ultimii ani, actriţa a avut o tentativă de a juca şi în alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fără control" (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice, jucând în "Eu şi Marley" (2008) şi în "Despre bărbaţi şi nu numai..." (2009).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici