Sfârşit tragic: Actorul şi cântăreţul de reggae Louie Rankin a murit în urma unui accident

Actorul şi interpretul de muzică reggae Louie Rankin, câştigător al unui premiu Grammy, a murit într-un accident rutier produs luni în Ontario, Canada, potrivit tabloidului american TMZ.

201 afișări
Imaginea articolului Sfârşit tragic: Actorul şi cântăreţul de reggae Louie Rankin a murit în urma unui accident

Sfârşit tragic: Actorul şi cântăreţul reggae Louie Rankin a murit în urma unui accident

Un mesaj distribuit pe reţeaua de micro-blogging Twitter de pe contul oficial al artistului a confirmat informaţia: „Cu tristeţe vă anunţăm că legenda Louie Ox Rankin a murit. Fie ca Dumnezeu să îi ducă sufletul în Rai, lângă cele ale tatălui, surorii şi nepoatei lui". Artistul ar fi murit în urma rănilor suferite.

Louie Rankin s-a născut în Kingston, Jamaica şi este cunoscut atât în industria cinematografică, pentru rolul lui Lennox din filmul "Belly", lansată în 1998, cât şi în cea muzicală pentru colaborările cu DJ Khalid şi DMX. Anul în care artistul jamaican s-a născut nu este cunoscut.

Rankin a fost recompensat cu un premiu Grammy în anul 1992 pentru piesa "Typewriter", iar ca actor a mai interpretat roluri în pelicule precum "Shottas", din 2002, şi "We Run These Streets", lansat în anul 2014.

Fanii artistului şi-au manifestat şocul şi durerea în mesaje distribuite pe platformele de socializare online.

Foto: Louie OX Rankin/ Facebook

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici