Sfârşit tragic pentru un fotomodel brazilian: A murit încercând să îşi salveze câinii de la înec

Fotomodelul brazilian Caroline Bittencourt a murit la vârsta de 37 de ani, în timp ce încerca să îşi salveze câinii de la înec, relatează tmz.com.

2459 afișări
Imaginea articolului Sfârşit tragic pentru un fotomodel brazilian: A murit încercând să îşi salveze câinii de la înec

Sfârşit tragic pentru un fotomodel din Brazilia: A murit încercând să îşi salveze câinii de la înec

Accidentul a avut loc pe 28 aprilie, în largul arhipelagului Ilhabela. Bittencourt şi soţul ei, Jorge Sestini, se aflau pe barca lor cu pânze, care a fost lovită de o furtună puternică.

Câinii cuplului, care se aflau pe ambarcaţiune, au fost aruncaţi în apă. Fotomodelul a sărit după cele două animale, încercând să le salveze de la înec. Partenerul ei de viaţă i-a sărit în ajutor, însă nu a reuşit să o găsească. Jorge Sestini a fost salvat de autorităţi la câteva ore după incident, iar cadavrul lui Bittencourt a fost găsit pe o plajă pe 29 aprilie. Câinii nu au mai fost găsiţi.

Decesul manechinului a fost confirmat de fiica acesteia, Isabelle, pe reţeaua de socializare online Instagram. "Suntem recunoscători pentru susţinerea şi mesajele pline de afecţiune pe care le-am primit de la prietenii şi fanii lui Carol", a scris tânăra de 17 ani.

Decesul lui Caroline Bittencourt vine la scurt timp după cel al altui model brazilian, Tales Soares. Acesta murit după ce a căzut pe podium, în timpul unei prezentări susţinute în cadrul Săptămânii modei de la Sao Paulo (22 - 27 aprilie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici