Shakira a devenit mamă? Gerard Pique a făcut anunţul de Ziua Păcălelilor

Fotbalistul echipei FC Barcelona, Gerard Pique, în vârstă de 25 de ani, a anunţat, vineri, de Ziua Păcălelilor în Spania (El Dia de Los Inocentes), că a devenit tatăl unui băieţel. El a postat pe Twitter un mesaj în care preciza că partenera lui de viaţă, cântăreaţa Shakira, în vârstă de 35 de ani, a născut joi.

2579 afișări
Imaginea articolului Shakira a devenit mamă? Gerard Pique a făcut anunţul de Ziua Păcălelilor

Shakira a devenit mamă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Fiul nostru a venit pe lume! Suntem foarte fericiţi! Vă mulţumim tuturor pentru mesajele voastre!", a scris sportivul spaniol, informează presa spaniolă, care menţionează că anunţul a fost făcut de Ziua Păcălelilor.

Potrivit presei din America de Sud, informaţia este falsă. "Shakira este liniştită. Venirea pe lume a copilului este programată pentru începutul sau mijlocul lunii februarie. Nu există niciun semn că ar putea naşte mai curând", a declarat Rodrigo Beltran, purtătorul de cuvânt al artistei.

Artista columbiană cu origini libaneze s-a despărţit în ianuarie 2011 de Antonio de la Rua, după o relaţie care a durat 11 ani, şi, în martie 2011, a confirmat că are o relaţie cu Gerard Pique, fotbalistul spaniol al echipei FC Barcelona.

De-a lungul carierei sale, Shakira a primit numeroase premii, printre care 2 Grammy, 8 Latin Grammy şi a fost nominalizată la premiile Globul de Aur. Albumele Shakirei s-au vândut în peste 50 de milioane de copii pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici