Shannen Doherty se alătură distribuţiei noului serial "Beverly Hills 90210"

Actriţa Shannen Doherty se alătură distribuţiei noului serial "Beverly Hills, 90210", anunţat de televiziunea americană Fox, care a comandat şase episoade în continuarea poveştii lansate la începutul anilor 1990, potrivit thehollywoodreporter.com.

476 afișări
Imaginea articolului Shannen Doherty se alătură distribuţiei noului serial "Beverly Hills 90210"

Shannen Doherty se alătură distribuţiei noului serial "Beverly Hills 90210"

Miniseria, cu titlul provizoriu "BH90210", programată pentru difuzare în vară, îi va avea în distribuţie pe majoritatea actorilor din seria originală - Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green şi Tori Spelling -, jucând "versiuni actualizate ale personajelor lor", potrivit Fox.

Shannen Doherty a devenit celebră graţie rolurilor Brenda Walsh din serialul "Beverly Hills, 90210" şi Prue Halliwell din serialul "Farmece/ Charmed". Doherty a interpretat rolul Brendei Walsh în primele patru sezoane ale "Beverly Hills, 90210" şi a părăsit producţia în 1994, din cauza unor neînţelegeri cu echipa de producţie. Şi-a reluat rolul în continuarea produsă de postul CW şi difuzată în anii 2008 - 2009.

Reluarea serialului "Beverly Hills 90210" a fost anunţată în februarie, iar, la momentul respectiv, Doherty şi un alt actor simbol al producţiei, Luke Perry, au fost singurii care nu au fost anunţaţi în distribuţie.

Perry a murit însă din cauza unui accident cerebral, în luna martie, la vârsta de 52 de ani.

"«Beverly Hills, 90210» a avut o influenţă de neşters asupra culturii pop şi a unei întregi generaţii", a declarat, în februarie, Michael Thorn, preşedintele secţiunii de divertisment de la Fox. "Suntem onoraţi să readucem distribuţia originală pentru «90210»", a mai spus acesta.

Chris Alberghini şi Mike Chessler scriu scenariul şi vor fi producători executivi pentru noua serie.

Serialul "Beverly Hills 90210" a rulat timp de 10 sezoane pe postul Fox şi a devenit una dintre cele mai populare producţii ale acestui post de televiziune. Serialul a lansat carierele protagoniştilor săi, actorii Jason Priestley, Luke Perry, Jennie Garth, Tori Spelling, Brian Austin Green şi Shannen Doherty. Postul CW a lansat o continuare a acestui serial, intitulată "90210", în anul 2008, în care Jennie Garth, Shannen Doherty şi Tori Spelling şi-au reluat rolurile interpretate în serialul original. Serialul "90210" a fost difuzat timp de cinci sezoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici