Shia LaBeouf a finalizat tratamentul contra dependenţei de alcool

Actorul Shia LaBeouf a finalizat tratamentul contra dependenţei de alcool, pe care a fost obligat să îl urmeze începând din vara anului trecut după ce a fost arestat, pe 26 iunie 2014, pentru comportamentul turbulent din timpul unei reprezentaţii de pe Broadway, New York, informează contactmusic.com

502 afișări
Imaginea articolului Shia LaBeouf a finalizat tratamentul contra dependenţei de alcool

Shia LaBeouf (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

Shia LaBeouf a apărut vineri, în faţa instanţei, care a analizat progresele pe care actorul le-a făcut în acest caz în care este anchetat ca urmare a faptului că a avut un comportament turbulent în timpul musicalului "Cabaret", pe care l-a susţinut în iunie 2014, pe Broadway.

Dacă se va ţine departe de probleme în următoarele şase luni, actorul ar putea scăpa de toate acuzaţiile care îi sunt aduse.

Shia LaBeouf, în vârstă de 28 de ani, a solicitat de bunăvoie anul trecut asistenţă pentru tratarea dependenţei de alcool, a spus, la momentul respectiv, într-un comunicat, Melissa Kates, purtătoarea de cuvânt a actorului.

Pe 26 iunie 2014, Shia LaBeouf a fost arestat pentru tulburarea liniştii publice, violarea proprietăţii şi hărţuire, după ce a fumat şi a avut un comportament "zgomotos şi turbulent" în timpul unei reprezentaţii a spectacolului "Cabaret", care a avut loc în teatrul Studio 54, de pe Broadway.

"(Shia, n.r.) a înţeles că faptele sale reprezintă un simptom al unor probleme de sănătate mai importante şi a făcut primul pas spre recuperarea atât de necesară", a declarat la momentul respectiv Melissa Kates.

LaBeouf, care a jucat în cele două lungmetraje "Nimfomana/ Nymphomaniac", de Lars von Trier, a ţinut prima pagină a ziarelor în februarie 2014, pentru "actul artistic" bizar de la ediţia de anul trecut a Festivalului de Film de la Berlin, când a apărut cu o pungă de hârtie pe cap, pe care scria "Nu mai sunt faimos/ I'm Not Famous Anymore".

Shia LaBeouf a devenit celebru după rolul lui Sam Witwicky din primele trei filme din seria SF "Transformers", care s-au bucurat de un imens succes de casă. În anul următor, LaBeouf a fost distribuit în alte două pelicule cu încasări excepţionale - "Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal" şi "Ochi de vultur/Eagle Eye". Anul 2009 i-a adus din nou două roluri în filme cu succes de casă - "Transformers: Răzbunarea celor învinşi" şi "New York, I Love You", iar în 2010, acesta a jucat alături de Michael Douglas în "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule". Shia LaBeouf a apărut şi alături de Brad Pitt, în drama de război "Fury", de David Ayer.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici