Shia LaBeouf spune că a fost pe punctul de a-şi ucide iubita, după o dispută violentă, în Germania

Actorul american Shia LaBeouf a fost filmat în timp ce a spus că ar fi omorât-o pe iubita sa, Mia Goth, după o dispută violentă pe care a avut-o, în Germania, cu aceasta, dacă localnicii nu ar fi intervenit pentru a-i despărţi la timp.

2649 afișări
Imaginea articolului Shia LaBeouf spune că a fost pe punctul de a-şi ucide iubita, după o dispută violentă, în Germania

Shia LaBeouf (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Starul american a avut o dispută verbală violentă pe străzile din oraşul Tubingen, vineri seară, determinând un grup de localnici germani să intervină şi să îi despartă.

Înregistrarea video a incidentului, obţinută de site-ul american Entertainment Tonight (ET), a fost publicată online, luni. Mia Goth, care lucrează la un lungmetraj horror în acel oraş german, şi iubitul ei sunt filmaţi în timp ce strigă violent unul la celălalt, lângă un taxi parcat în faţa unui hotel.

În acel film, actorul îi cere, în mod repetat, iubitei sale să îi înapoieze un rucsac, informează contactmusic.com.

Apoi, Shia LaBeouf, în vârstă de 29 de ani, văzând că iubita sa nu reacţionează în niciun fel, îi întoarce spatele şi se întâlneşte cu un grup de localnici germani, care s-au oferit să îl ducă la aeroport. După ce intră în automobilul lor, Mia Goth, în vârstă de 22 de ani, se apropie de vehicul, îi dă rucsacul şi îl imploră să nu plece.

"Nu vreau să te ating. Nu vreau să fiu agresiv. Ăsta e genul de prostie care face o persoană să devină abuzivă", i-a spus LaBeouf iubitei sale.

Actorul continuă apoi să discute cu localnicii germani despre această dispută violentă cu Goth, în drumul spre aeroport: "Nu vreau să ating o femeie. Nu vreau să lovesc o femeie. Dar am fost provocat. Dacă aş fi rămas acolo, aş fi ucis-o".

Înregistrarea video îl arată de asemenea pe LaBeouf încercând să îi telefoneze fostei sale partenere din franciza "Transformers", actriţa Megan Fox, care i-a fost şi iubită, însă aceasta nu a răspuns la acel apel.

Spre sfârşitul înregistrării, grupul ajunge la aeroport, iar localnicii germani se oferă să îl ducă pe LaBeouf la spital, întrucât actorul părea să fi suferit o accidentare la o mână.

Actorul i-a spus unuia dintre localnici: "Mi-ai salvat viaţa. Facem un pact. Dacă ajungi la Los Angeles, te iau cu maşina mea, vii la mine şi stai în casa mea".

În ziua următoare acelui incident, Mia Goth a fost văzută cu un ochi învineţit, afirmă tabloidul german Pure Stars.

Shia LaBeouf şi Mia Goth s-au cunoscut în timpul filmărilor de la drama sexuală în două părţi "Nymphomaniac" regizată de Lars von Trier. Şi-au început relaţia romantică în 2012, iar presa americană a publicat deja o serie de articole despre o presupusă logodnă a cuplului, după ce Mia Goth a fost văzută purtând un inel de logodnă uriaş, în martie.

Shia LaBeouf a avut o relaţie cu actriţa China Brezner din 2004 până în 2007 şi cu actriţa Carey Mulligan din august 2009 până în octombrie 2010. În august 2011, starul american a recunoscut în revista Details că a avut aventuri cu actriţele Isabel Lucas şi Megan Fox, în perioadele în care acestea erau implicate în relaţii stabile cu partenerii lor de viaţă, Adrian Grenier, respectiv Brian Austin Green.

Shia LaBeouf a devenit celebru după rolul lui Sam Witwicky din primele trei filme din seria SF "Transformers", care s-au bucurat de un imens succes de casă. În anul următor, LaBeouf a fost distribuit în alte două pelicule cu încasări excepţionale - "Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal" şi "Ochi de vultur/Eagle Eye". Anul 2009 i-a adus din nou două roluri în filme cu succes de casă - "Transformers: Răzbunarea celor învinşi" şi "New York, I Love You", iar în 2010, acesta a jucat alături de Michael Douglas în "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule". Recent, Shia LaBeouf a jucat, alături de Brad Pitt, în drama de război "Fury", de David Ayer.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici