Shiloh Jolie-Pitt, pasionată de skateboard, a primit cadou un teren pentru a practica acest sport

Angelina Jolie şi Brad Pitt i-au făcut cadou fiicei lor Shiloh, la împlinirea vârstei de 8 ani, un teren amenajat pentru practicarea skateboardului, fetiţa fiind foarte pasionată de acest sport.

243 afișări
Imaginea articolului Shiloh Jolie-Pitt, pasionată de skateboard, a primit cadou un teren pentru a practica acest sport

Shiloh Jolie-Pitt, pasionată de skateboard, a primit cadou un teren pentru a practica acest sport

Parcul, de dimensiuni uriaşe, va fi amenajat pe proprietatea din Los Feliz, Los Angeles, a celor doi actori, informează contactmusic.com.

Cele două staruri, care au împreună şase copii, au angajat o echipă de constructori pentru a amenaja rampe, gropi şi alte structuri metalice în curtea din spatele vilei lor din Los Feliz.

Shiloh, primul copil biologic al cuplului Jolie-Pitt, a împlinit 8 ani pe 27 mai.

Angelina Jolie a declarat luna trecută despre Shiloh că este pasionată de skateboard şi graffiti.

Angelina Jolie şi Brad Pitt - un cuplu botezat de presa de la Hollywood "Brangelina" - sunt împreună de nouă ani şi au împreună şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici