Shine Festival în Bucureşti: Carla's Dreams, Alternosfera, Subcarpaţi, RATB, Mihail şi mulţi alţii

Anul acesta, cel mai tânăr şi efervescent festival bucureştean, Shine, are loc tot la Arenele Romane, pe 1 şi 2 iulie şi până acum au fost confirmate trupele Alternosfera, Subcarpaţi, Carla's Dreams, Mihail, Boogie Belgique, Robin and the Backstabbers, Firma, Travka, Fameless, Coma şi mulţi alţii.

553 afișări
Imaginea articolului Shine Festival în Bucureşti: Carla's Dreams, Alternosfera, Subcarpaţi, RATB, Mihail şi mulţi alţii

Shine Festival în Bucureşti: Carla's Dreams, Alternosfera, Subcarpaţi, RATB, Mihail şi mulţi alţii

După ce la ediţia a doua, desfăşurată anul trecut, Festivalul Shine s-a bucurat de prezenţa a peste 7000 de persoane în cele două zile, festivalul a câştigat premiul publicului la Metalhead Awards şi a fost denumit “Best Alternative Festival” în 2015.

Anul acesta Shine, are loc tot la Arenele Romane pe 1 şi 2 iulie şi până acum au fost confirmate trupele Alternosfera, Subcarpaţi, Carla's Dreams, Mihail, Boogie Belgique, Robin and the Backstabbers, Firma, Travka, Fameless, Coma şi mulţi alţii.

Abonamentele de două zile cu preţuri speciale sunt deja în vânzare în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua iaBilet (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzica, Hard Rock Cafe, Agenţiile Perfect Tour, Metrou Unirii 1, Uman, Senia, IQ BOX, terminalele selfservice Zebrapay, magazinele Say Shop) şi în reţelele fizice Eventim şi bilete.ro la următoarele preţuri:

Până pe 1 iulie abonamentele de două zile se găsesc la 90 de lei Acces General, iar biletele de o zi la categoria Acces General costă 55 de lei. Biletele de o zi sunt valabile în oricare zi a festivalului.

În ziua concertului, la intrare, abonamentele de două zile vor costa 100 de lei, respectiv 120 de lei Golden Circle, în limita locurilor disponibile iar biletele de o zi vor costa 60 de lei.

Shine Festival este un eveniment oferit de BestMusic Live Concerts.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici