ShortsUP duce filmele scurte în parc, pe 30 august, la Teatrul de Vară din Herăstrău

ShortsUP În Parc, o retrospectivă care aduce la un loc cele mai populare filme scurte incluse în selecţiile evenimentului cinematografic din perioada 2013 - 2014, se va desfăşura pe 30 august, la Teatrul de Vară din parcul Herăstrău din Capitală, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

88 afișări
Imaginea articolului ShortsUP duce filmele scurte în parc, pe 30 august, la Teatrul de Vară din Herăstrău

ShortsUP duce filmele scurte în parc, pe 30 august, la Teatrul de Vară din Herăstrău

Înainte să se întoarcă în spaţii convenţionale de proiecţie, scurtmetrajele fac o ultimă evadare de vacanţă într-un loc de poveste. Hohotele de râs şi emoţiile concentrate vor ţine ritmul unei seri ShortsUP de film şi de muzică, ce va completa seara în parc.

Preferatele publicului sunt comedii savuroase şi drame intense despre întâmplări aparent banale, dar, de fapt, capabile să schimbe vieţi peste noapte. Câştigătorul Ursului de Cristal la Festivalul de Film de la Berlin, "Julian", de Matthew Moore, este povestea unui băieţel de 9 ani care descoperă puterea ambiţiei într-o zi obişnuită la şcoală. Copilăria îşi revendică drepturile la orice vârstă, într-un scurtmetraj plin de imaginaţie şi umor.

Circuitul iubirii este rezumat în "Dragoste la prima vedere", de Mark Playne, un film amuzant şi sensibil ce face radiografia bucuriei fără cuvinte, doar cu muzică. Inovaţia vizuală vine de la "Eşarfa pierdută", de Eoin Duffy, animaţie premiată la L.A. Shorts Fest şi nominalizată la European Film Awards. Veveriţa Albert are o singură zi pentru a-şi înfrunta fricile şi pentru a-şi găsi eşarfa, o zi care-i va schimba complet viaţa.

Programul ShortsUP În Parc include şi marele câştigător al premiului publicului de la Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, "Problema Voorman", de Mark Gill, un scurtmetraj britanic nominalizat la Oscar care îi are în prim plan pe actorii Martin Freeman şi Tom Hollander.

Ultimul eveniment ShortsUP din sezonul 2013-2014 este găzduit la Teatrul de Vară din Herăstrău. Amfiteatrul în aer liber se află foarte aproape de intrarea în Parcul Herăstrau de la Arcul de Triumf.

Spectatorii vor vedea filmele scurte din gradenele amfiteatrului înconjurat de natură, de la 21.00 până la 23.00. Accesul se face de la 19.00, căci atmosfera ShortsUP va fi completată de muzica live şi poveşti cinematografice cu invitaţie la visare, ce vor anima ultimele zile ale verii.

Biletele la ShortsUP În Parc pot fi achiziţionate în avans la preţul de 25 de lei pe seară, în perioada 1 - 10 august, şi 30 de lei pe seară, în perioada 10 - 29 august, din reţelele MyTicket şi Eventim. Un număr limitat de bilete va fi disponibil spre vânzare şi la intrare, la preţul de 35 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici