Show-ul din Bucureşti al lui Thomas Anders, reprogramat din cauza alegerilor prezidenţiale

Concertul pe care Thomas Anders, fost membru al duoului pop german Modern Talking, trebuia să îl susţină pe 1 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, a fost reprogramat pentru 24 ianuarie 2015, "ca urmare a alegerilor prezidenţiale ce vor avea loc a doua zi", informează organizatorii show-ului.

245 afișări
Imaginea articolului Show-ul din Bucureşti al lui Thomas Anders, reprogramat din cauza alegerilor prezidenţiale

Show-ul din Bucureşti al lui Thomas Anders, reprogramat din cauza alegerilor prezidenţiale (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Thomas Anders va veni la Bucureşti alături de formaţia sa, aceasta fiind pentru a doua oară când cântăreţul va concerta pentru fanii români. "Cheri, Cheri Lady", "You're my heart, you're my soul", "Sexy sexy lover", "You are not alone", "No face, no name, no number", "Brother Louie" şi alte hituri vor putea fi ascultate live la Bucureşti.

În luna octombrie s-au împlinit 30 de ani de la lansarea primului single al trupei Modern Talking - "You're my heart, you're my soul", unul dintre cele mai de succes hituri ale formaţiei. Cu această ocazie a fost lansat şi un material discografic care conţine două CD-uri, pe care sunt reunite toate hiturile Modern Talking, remasterizate, plus patru bonus track-uri.

Cântăreţul, compozitorul şi producătorul Thomas Anders, pe numele său real Bernd Weidung, s-a născut pe 1 martie 1963, la Koblenz, în Germania. Anders a făcut parte din cunoscutul duo german Modern Talking.

Modern Talking a fost cel mai de succes grup din Germania şi a avut numeroase single-uri ce au ajuns în top cinci în multe ţări. Trupa a vândut peste 75 milioane de albume în numai trei ani.

Biletele pentru show-ul din 24 ianuarie 2015 se găsesc în toată reţeaua Biletoo, la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter), librăriile Librarium şi Eminescu, magazinele Flanco, Muzica şi Diverta, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan - staţia de metrou Unirii 1. Cei care doresc să comande biletele online o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro, eventim.ro şi myticket.ro.

Concertul pe care Thomas Anders îi va susţine la Sala Palatului pe 24 ianuarie 2015 este un eveniment organizat de Project Events.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici