Show-ul Fire of Anatolia din Bucureşti a fost reprogramat

Show-ul pe care dansatorii de la Fire of Anatolia urmau să îl susţină la Sala Palatului din Bucureşti pe 17 mai, a fost reprogramat, în acelaşi spaţiu, din motive tehnice, care ţin de reconfigurarea turneului, anunţă organizatorii spectacolului din România, Events.

130 afișări
Imaginea articolului Show-ul Fire of Anatolia din Bucureşti a fost reprogramat

Show-ul Fire of Anatolia a fost reprogramat

Din motive logistice - reconfigurarea turneului -, spectacolul formaţiei Fire of Anatolia a fost reprogramat pentru data de 6 decembrie, la Sala Palatului. Biletele rămân în vânzare la aceleaşi preţuri ca şi până în prezent - 80 de lei, 100 de lei, 120 de lei, 160 de lei, 200 de lei, 260 de lei şi 300 de lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Tichetele pot fi cumpărate online, de pe www.eventim.ro, şi din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti).

În cazul în care nu pot participa la spectacolul reprogramat, spectatorii care vor să îşi recupereze contravaloarea biletelor achiziţionate sunt rugaţi să se adreseze până la data de 31 mai inclusiv punctelor de vânzare Eventim de unde au cumpărat biletele. În cazul biletelor achiziţionate online ei trebuie să trimită o solicitare la adresa contact@eventim.ro şi să returneze biletele în original până la data limită, la biroul Eventim.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici