Show-ul "Românii au talent", lider absolut de audienţă pe toate segmentele de public

Show-ul "Românii au talent", difuzat vineri seară de Pro TV, a fost lider absolut de audienţă pe toate segmentele de public, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

113 afișări
Imaginea articolului Show-ul "Românii au talent", lider absolut de audienţă pe toate segmentele de public

Show-ul "Românii au talent", lider absolut de audienţă pe toate segmentele de public

În intervalul orar 20.30 - 23.02 în care a fost difuzat un nou episod al emisiunii, Pro TV a obţinut o medie de 26 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 52% pe segmentul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, de peste cinci ori mai mult decât Kanal D, situat pe locul al doilea, cu 4,9 puncte de rating şi 9,8% cota de piaţă. Antena s-a clasat abia a treia în topul audienţelor, cu 3,6 puncte de rating şi 7,2% share. Mai mult, în minutul de aur, 21.48, Pro TV a atins pe acest segment de public un vârf de audienţă de 32,0 puncte de rating şi 62% cotă de piaţă.

La nivel urban, clasamentul s-a menţinut. Astfel, Pro TV a fost lider de audienţă cu 23,5 puncte de rating şi 41,6% share, urmat de Kanal D, cu 7,3 puncte de rating şi 13,0%, iar Antena 1, ocupanta celei de-a treia poziţii, cu cifre de aproape opt ori mai mici decât postul din Pache Protopopescu - 3,1 puncte de rating şi 5,5% share.

Şi la nivelul întregii ţări, show-ul "Românii au talent" a fost urmărit, vineri seară, de cei mai mulţi telespectatori, iar Pro TV a avut o medie de rating de 25,5 puncte şi o cotă de piaţă de 45%, de aproape patru ori mai mult decât Kanal D, care a obţinut 6,7 puncte de rating şi 11,7% cotă de piaţă. Antena 1 a rămas tot pe a treia poziţie în clasament, cu o audienţă medie de aproape nouă ori mai mică decât Pro TV, respectiv 2,8 puncte de rating şi 5,0% cotă de piaţă.

Din acest an, publicul din faţa micilor ecrane va avea parte de o experienţă totală marca "Românii au talent": se va bucura atât de spectacolul de pe scenă, cât şi de ceea ce se petrece în culise. Telespectatorii vor putea urmări ce fac juriul şi prezentatorii în pauzele dintre show-uri, ce au făcut pe drum, în deplasări şi în timpul liber, precum şi discuţiile spumoase dintre aceştia.

Mai mult decât atât, din sezonul acesta, concurenţii care vor reuşi să îi lase fără cuvinte încă din etapa preselecţiilor pe Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre au şansa să intre direct în semifinale. Juriul le va acorda celor mai buni "biletul verde", care îi va trimite în penultima fază a concursului.

Marele premiu al concursului este în valoare de 120.000 de euro, iar premiul pentru originalitate de 10.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici