Silver Clef Awards: Trupa One Direction, mai apreciată decât Adele sau Ed Sheeran - VIDEO

Trupa One Direction a câştigat premiul pentru „Cea mai bună prestaţie live”, vineri,1 iulie, la Silver Clef Awards, în Marea Britanie.

322 afișări
Imaginea articolului Silver Clef Awards: Trupa One Direction, mai apreciată decât Adele sau Ed Sheeran - VIDEO

Silver Clef Awards: Trupa One Direction, mai apreciată decât Adele sau Ed Sheeran (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Boyband-ul One Direction a depăşit ca număr de like-uri mai multe nume sonore din industria muzicală, precum Adele, Ed Sheeran, sau Little Mix. În acest fel băieţii au putut câştiga votul publicului şi ulterior au putut câştiga premiul pentru „Cea mai bună prestaţie live din 2016”, la O2 Silver Clef Awards.

One Direction a reprezentat, în acest fel, surpriza de proporţii a serii, deşi este pentru a doua oară în cariera lor când obţin această distincţie.

Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc la Londra, în Grosvenor House Hotel, vineri după-amiază (1 iulie), dar toţi câştigătorii au fost anunţaţi în prealabil.

„Mulţumim tuturor fanilor noştri pentru vot. Show-ul nostru live este foarte important şi este uimitor că acest lucru să fie recunoscut ... pentru a doua oară”, au declarant băieţii de la One Direction.

Printre ceilalţi artişti câştigători se numără Olly Murs şi Florence Welch, care au câştigat „Best Male” şi „Best Female”, în timp ce Lionel Richie a câştigat premiul principal al serii, la Clef Silver Award.

Jess Glynne a luat şi el cu asalt Festivalul Glastonbury şi nu a rămas nerăsplătit. Artistul britanic a primit distincţia de „Cel mai bun Newcomer”, în timp Craig David a câştigat „Premiul pentru inovaţie”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici