Simona Halep, invitată de onoare la împlinirea a cinci ani de Ţiriac Collection. Cu ce a "ameninţat-o" Ion Ţiriac

Liderul WTA, Simona Halep, a fost invitată de onoare la împlinirea a cinci ani de "Ţiriac Collection". Galeria oferă publicului posibilitatea de a admira modele istorice, dar si actuale, in pas cu cele mai noi tendinte din domeniul auto.

5600 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, invitată de onoare la împlinirea a cinci ani de Ţiriac Collection. Cu ce a "ameninţat-o" Ion Ţiriac

Simona Halep a participat la împlinirea a cinci ani de Ţiriac Collection

Ion Ţiriac a avut chef de glume, iar "ţinta" a fost cel mai bun sportiv român: Simona Halep. Nici nu a ajuns bine la eveniment că omul de afaceri a "ameninţat-o" pe Simona: "Dacă ai venit cu SG-ul ăla nou (n.red. - Mercedes GTS), îţi rup picioarele. Mie nu mi-au dat niciunul".

Simona Halep conduce un Mercedes GTS în valoare de peste 200.000 de euro, iar Ion Ţiriac încă nu a primit un model asemănător din partea producătorilor.

Potrivit Telekom Sport, fostul tenismen a urcat la volanul bolidului, dar numai prin parcare.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici