Simona Halep spune că n-a făcut încă nunta cu Toni Iuruc

  • Indisponibilă pentru tenis, despre Simona Halep s-a lansat zvonul că s-ar fi măritat.
  • Sportiva a negat, menţionând că doar a dat o petrecere pentru a marca logodna cu Toni Iuruc.
  • Fostul lider mondial s-a înscris pe lista turneului WTA de la Cincinnati, care se va disputa în perioada 14 - 22 august.
709 afișări
Imaginea articolului Simona Halep spune că n-a făcut încă nunta cu Toni Iuruc

Simona Halep spune că n-a făcut încă nunta cu Toni Iuruc

Sportiva de 29 de ani a dat o petrecere pentru a marca logodna cu Toni Iuruc, 43 de ani, nunta urmând să aibă loc în viitor, la o dată nestabilită.

"O să am o familie frumoasă, sunt convinsă. Nu m-am măritat încă… s-au supărat foarte mulţi că nu i-am invitat la logodnă, dar nu m-am măritat. O voi face, probabil, în viitorul apropiat.

Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii şi a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă", a spus Simona Halep, potrivit As.ro.

Simona Halep, aflată pe locul 10 WTA, se pregăteşte să revină în circuit după 3 luni de la accidentarea la gambă, din cauza căreia a ratat Roland Garros, Wimbledon şi Jocurile Olimpice.

Simona Halep rămâne jucătoarea în activitate cu cele mai multe săptămâni consecutive în Top 10 WTA, 371, ocupând poziţia a opta în ierarhia all-time, alături de nume uriaşe precum Martina Navratilova sau Chris Evert.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici