Sinead O'Connor neagă vehement vestea că ar vrea să se sinucidă: "O irlandeză a minţit poliţia"

Sinead O'Connor a decis să pună capăt zvonurilor din presă şi a publicat un mesaj pasionant pe Facebook: "Totul e fals. O femeia de la staţia Swords Garda din Dublin a vrut să răspândească veştile false şi bârfele maliţioasă. Sunt mult prea fericită ca să mă sinucid."

592 afișări
Imaginea articolului Sinead O'Connor neagă vehement vestea că ar vrea să se sinucidă: "O irlandeză a minţit poliţia"

Sinead O'Connor neagă vehement vestea că ar vrea să se sinucidă: "O irlandeză a minţit poliţia"

Poliţia din Chicago a demarat căutările, după ce cântăreaţa irlandeză Sinead O’Connor a ameninţat că se sinucide. Pe 24 iunie, la ora locală 3:30, un membru al familiei cântăreţei din Irlanda, care a vrut să-şi păstreze anonimatul, a anunţat poliţia că Sinead a ameninţat că se aruncă de pe un pod din Chicago, relatează nme.com.

Poliţia din Chicago nu a declarat-o pe Sinead O'Connor "persoană dispărută". Totuşi, ofiţerii au fost instruiţi să o găsească pe cântăreaţă.

Vineri, 24 iunie, cântăreaţa a decis să pună capăt zvonurilor şi a publicat un mesaj pasionant pe Facebook: "Totul e fals. O tâmpită de la staţia Swords Garda din Dublin a vrut să răspândească veştile false şi bârfa maliţioasă. Sunt mult prea fericită ca să mă sinucid.", transmite contactmusic.com.

Sinead O'Connor n-a vrut în fază iniţială să comenteze rezultatele referendumului Brexit, în urma căruia englezii au decis să părăsească UE. Însă furioasă după ce o irlandeză ar fi minţit în legătură cu faptul că Sinead ar vrea să se sinucidă, cântăreaţa a scris pe pagina sa personală de Facebook: "Irlanda nu mai e oficial deţinută de Marea Britanie. Felicitări tuturor oamenilor care au muncit pentru independenţa Irlandei, dar îi felicit şi pe cei ca mine, care au fost persecutaţi de irlandezi pentru că au declarat că sprijină mişcarea republicană."

Incidentul vine la o lună după ce poliţia din Chicago a demarat căutările, când Sinead a dispărut la periferia oraşului Chicago. Cântăreaţa a fost găsită la 32 de ore de la dispariţie. La momentul respectiv, cântăreaţa de origine irlandeză a plecat într-o dimineaţă cu bicicleta din localitatea Wilmette, situată la periferia nordică a oraşului Chicago.

În noiembrie 2015, Sinead O'Connor a postat un mesaj prin care anunţa că a luat o supradoză de droguri din cauza "cruzimii" familiei sale.

Sinead O'Connor a devenit un star de amploare globală în 1990, cu hitul "Nothing Compares 2 U", compus de artistul american Prince, decedat în aprilie. O'Connor a înregistrat 10 albume muzicale solo.

În anul 2012, Sinead O'Connor a suferit o cădere nervoasă şi a anulat un turneu internaţional de concerte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici