Site-ul Carlei Bruni s-a blocat la scurt timp după lansare

Site-ul primei doamne a Franţei, Carla Bruni, care conţinea imagini de la concertul organizat de ziua lui Nelson Mandela, unde fostul supermodel a interpretat melodii folk, s-a blocat la doar câteva minute după lansare, din cauza numărului mare de utilizatori, informează The Guardian.

79 afișări
Imaginea articolului Site-ul Carlei Bruni s-a blocat la scurt timp după lansare

Site-ul Carlei Bruni s-a blocat la scurt timp după lansare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pentru a capitaliza potenţialul carismaticei Carla Bruni a Franţei în mediul online, autorităţile franceze au hotărât să lanseze primul site oficial al "primei doamne", care să cuprindă detalii de programul zilnic al acesteia.

Platforma online a Primei Doamne a Franţei conţinea un interviu online în care Carla Bruni-Sarkozy schimba cuvinte afectuoase cu soţul său, îşi prezenta animalele de companie, dar şi conţinutul poşetei.

Demersul de comunicare a fost însă blocat chiar în ziua lansării, un mesaj oficial anunţând că defecţiunea este cauzată de numărul mare de vizitatori, care erau invitaţi să revină după câteva ore. La sfârşitul zilei de ieri, defecţiunea nu fusese însă remediată.

Site-ul Carlei Bruni Sarkozy a fost promovat intens şi are ca scop să schimbe imaginea tabloidizată a acesteia, punând accent pe proiectele sale caritabile şi pe modul în care şi-a exercitat rolul de ambasador pentru Fondul Global de combatere a Sidei, Tuberculozei şi Malariei.

Spre deosebire de soţia sa, preşedintele Sarkozy nu a fost prompt cu adoptarea noilor canale media. Abia recent, el şi-a lansat pagina de Facebook, mult mai târziu faţă de alţi lideri politici. De asemenea, consilierii prezidenţiali vor posta pe Twitter pentru a ţine la curent utilizatorii, în timpul conferinţei despre schimbările climatice, care va avea loc în decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici