Slash a înregistrat o piesă cu Mary J. Blige pentru următorul său album

Slash, fostul chitarist al trupei Guns N' Roses, a anunţat printr-un mesaj postat pe Twitter că a înregistrat o piesă cu cântăreaţa R&B Mary J. Blige, ce va fi inclusă pe următorul lui album.

171 afișări
Imaginea articolului Slash a înregistrat o piesă cu Mary J. Blige pentru următorul său album

Slash (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rockerul american a intrat în studio alături de toboşarul Brent Fitz şi basistul Todd Kerns pentru a înregistra piesele de pe următorul său album, informează contactmusic.com.

Cu această ocazie, celebrul chitarist a anunţat că a înregistrat o piesă cu renumita cântăreaţă de R&B Mary J. Blige.

"Tocmai am terminat o sesiune de înregistrări cu producătorul Mike Clink şi am înregistrat o piesă cu Mary J. Blige. Sună mortal!", a declarat Slash într-un mesaj postat pe Twitter.

Saul Hudson (născut pe 23 iulie 1965), care evoluează pe scenă sub numele de Slash, este cunoscut publicului larg în calitate de fost chitarist al trupei Guns N' Roses, fiind considerat unul dintre cei mai talentaţi instrumentişti din muzica rock.

După destrămarea trupei Guns N' Roses, Slash, renumit pentru jobenul pe care îl poartă adeseori pe scenă în timpul concertelor sale, a format o nouă trupă - Velvet Revolver -, împreună cu foştii lui colegi Duff McKagan şi Matt Sorum. Albumul de debut al trupei Velvet Revolver, intitulat "Contraband", s-a vândut în patru milioane de exemplare şi a câştigat un premiu Grammy. Următorul album, "Libertad", a avut mai puţin succes, iar colegii săi l-au concediat pe solistul Scott Weiland, în 2008, din cauza numeroaselor tensiuni pe care acesta le genera în cadrul trupei.

Slash şi-a lansat în aprilie 2010 primul său album solo, care îi poartă numele şi care cuprinde o serie de colaborări cu diverşi muzicieni. Acest material discografic a fost desemnat "albumul anului" la gala Classic Rock Awards 2010.

Pe parcursul celor 15 ani de carieră, Mary J. Blige, în vârstă de 40 de ani, a lansat pe piaţă nouă albume şi a fost recompensată cu nouă premii Grammy. Cel mai recent album, lansat la sfârşitul anului 2009, se numeşte "Stronger with Each Tear". Mary J. Blige este singurul artist din lume care a fost premiat cu Grammy la toate cele trei categorii majore ale muzicii afroamericane - "R&B", "Rap" şi "Pop & Gospel".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici