SMART BRUNCH FEVER by ING – Dăm o mână de ajutor în lupta împotriva COVID19

  • SMART BRUNCH FEVER by ING – Dăm o mână de ajutor în lupta împotriva COVID19
  • Sâmbătă, 25 aprilie, de la ora 13:00 trăieşti un Brunch adevarat pe www.smartradio.ro
68 afișări
Imaginea articolului SMART BRUNCH FEVER by ING – Dăm o mână de ajutor în lupta împotriva COVID19

Îţi este dor de colegii de la muncă?

Ştim că da! După mai bine de o lună de carantină, toţi visăm la viaţa normală de dinainte de COVID.

Tu ce faci în perioada asta pentru ca ritmul zilei să îţi dea un tonus bun?
Echipa ING a făcut un playlist de work from home. Toţii colegii au share-uit piesele lor preferate şi l-au rugat pe DJ Antenna să-l mixeze sâmbătă, la SMART BRUNCH FEVER, de la ora 13:00 pe Smart Radio pentru campania de strângere de fonduri – „Dăm o mână de ajutor în lupta împotriva COVID19”.

Am aflat de la DJ ANTENNA că playlist-ul echipei ING este vibrant, fresh, ca o sa te facă sa uiţi de izolare. Şi suntem convinşi că va fi aşa, mai ales, mixat de către el!
Din 2006 distrează oameni la festivaluri, în cluburi, pub-uri şi în locuri neconvenţionale (autobuz, tramvai, tren sau vapor), atât în ţară, cât şi străinătate. Ne-am întâlnit cu el la B’ESTFEST, Summerwell, Electric Castle, Untold, Snow Fest şi AWAKE.

Ce o să ascultăm sâmbătă?  

Vezi aici mai multe detalii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici