SMART LIVE FEVER continuă cu spectacolul Mamouret - un spectacol-fenomen, online gratuit pe www.smartradio.ro

  • Azi, de la ora 19:00 - disponibila pe www.smartradio.ro
  • i-i amintim cu drag pe actorii Tamara Buciuceanu-Botez, Dumitru Anghel şi Teodor Danetti şi pe scenograful Mihai Mădescu.
145 afișări
Imaginea articolului SMART LIVE FEVER continuă cu spectacolul Mamouret - un spectacol-fenomen, online gratuit pe www.smartradio.ro

SMART LIVE FEVER continuă cu spectacolul Mamouret - un spectacol-fenomen, online gratuit pe www.smartradio.ro

În Mamouret, o comedie seducătoare, vedem cum, cu nostalgie şi umor, înţelepciunea dată de vârstă intervine în incertitudinile celor mai tineri, limpezind, simplificând, ajutând.  Spectacol de Jean Sarment şi în regia lui Dinu Cernescu e o comedie fără exagerări, construită cu mult bun gust, de o simplitate care poate fi o provocare pentru spectatorul de azi, în care îi vezi şi pe Şerban Pavlu, Ilinca Manolache, Gheorghe Ifrim sau Marius Chivu.

Spectacolul a avut premiera în anul 2006, când Tamara Buciuceanu Botez avea 77 de ani, şi a rămas în repertoriul teatrului până în 2014, când doamna comediei româneşti s-a retras din activitate.

Îl vezi aici în regim de live stream şi nu va mai fi disponibil după încheierea transmisiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici