SMART RADIO - Ia masa în oraş

  • Nu renunţa la stilul tău de viaţă de până acum
  • O cină cu adevărat specială cu preparate portugheze autentice - peşte şi fructe de mare proaspete de la Dancing Lobster
85 afișări
Imaginea articolului SMART RADIO - Ia masa în oraş

SMART RADIO - Ia masa ăn oraş

SMART te scoate din izolare. Vei rămâne acasă, normal, dar îţi dăm tot ce ai nevoie încât să nu duci lipsă de nimic în perioada asta.

Muzică bună este, informaţie pentru a fi mereu conectat, bifat. Familia ţi-e apoape, probabil deja ai realizat că şi munca e mai uşoară de acasă. Ştii ce ar putea să-ţi lipsească puţin? Oraşul... dar e normal, tuturor ne lipseşte.

Sau cel puţin ce găseai prin oraş. Noroc că suntrem într-o epocă în care totul e mai aproape şi mai rapid decât pare.

Este şi cazul preparatelor savuroase şi aromate de la Dancing Lobster, pentru că asta este recomandarea Smart Radio pentru cina din seara asta. Un restaurant portughez de care te vei îndrăgosti pentru a doua oară, de data asta de la distantă.

Ai putea sa îţi alegi pentru cină în seara asta celebra picanha de vită servită tipic brazilian, cu garnitură de orez, fasole neagră şi ananas sau un calamar generos la grătar cu legume şi creveţi proaspeţi traşi la tigaie în cel mai bogat ulei de măsline portughez, usturoi, Flor de Sal şi un pic de lămâie. Să nu uităm de deserturile portugheze absolut fabuloase! Meniul complet îl găsiţi aici.

Comanzi tot ce-ţi doreşti şi cât timp te pregăteşti de "ieşit în oraş", specialităţile tale preferate vor fi pe masa de acasă.

Şi nu uita, pofta vine asculând Smart Radio.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici