Smiley, implicat într-un accident de circulaţie

Smiley a fost implicat, miercuri, într-un accident rutier pe DN3, în zona localităţii ilfovene Pantelimon şi ar putea fi sancţionat cu patru puncte de amendă şi trei puncte de penalizare, din cauză că nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers.

6359 afișări
Imaginea articolului Smiley, implicat într-un accident de circulaţie

Smiley, implicat într-un accident de circulaţie (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ilfov, Claudia Burada, a declarat că accidentul a avut loc pe DN3, la kilometrul 8, din cauză că Smiley, care circula dintre Brăneşti spre Bucureşti, nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers, maşina condusă de acesta intrând în coliziune cu un autoturism aflat în faţă.

În urma accidentului nu au fost înregistrate victime, ci doar avarii ale celor două autoturisme.

Claudia Burada a precizat că Smiley ar putea fi sancţionat cu patru puncte de amendă şi trei puncte de penalizare, pentru că nu a păstrat distanţa regulamentară în mers.

Surse din poliţie au declarat pentru MEDIAFAX că maşina condusă de Smiley, un Audi Q3, a fost proiectată într-un pom de pe marginea drumului în urma tamponării cu o dubă care se afla în faţa sa, însă cântăreţul nu a fost rănit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici