Smiley şi Bartoş - sărituri la trambulină în timpul show-ului "Românii au talent"

Show-ul "Românii au talent" revine vineri cu o nouă ediţie spectaculoasă la Pro TV, în care nu doar concurenţii vor pune în scenă numere uimitoare, ci şi prezentatorii Smiley şi Pavel Bartoş, care vor face sărituri la trambulină.

245 afișări
Imaginea articolului Smiley şi Bartoş - sărituri la trambulină în timpul show-ului "Românii au talent"

Smiley şi Bartoş - sărituri la trambulină în timpul show-ului "Românii au talent" (Imagine: Pro TV)

După debutul spectaculos, "Românii au talent" continuă vineri cu o nouă ediţie. Show-ul de la Pro TV aduce şi de această dată numere care îi vor uimi pe telespectatori, dar şi numere care vor stârni hohote de râs.

Pentru că nu se pot abţine să nu experimenteze câte un pic din talentul concurenţilor prezenţi în emisiune, Smiley şi Bartoş încearcă în această ediţie săritura la trambulină. Pavel este ceva mai curajos, încercând primul temutul aparat şi, aşa cum se aştepta toată lumea, este pe punctul de a se accidenta, lovindu-se cu capul de marginea acesteia. La invitaţia publicului care a început să-i scandeze numele, Smiley s-a urcat şi el. Dacă s-a lăsat sau nu cu accidentări, telespectatorii vor descoperi vineri, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici