Smokie va concerta pe "Cluj Arena" în 9 octombrie, la o zi după Scorpions. Cât costă cel mai ieftin bilet

Trupa Smokie va susţine, în 9 octombrie, un concert pe "Cluj Arena", evenimentul făcând parte din seria manifestărilor prin care va fi inaugurat noul stadion din municipiul Cluj-Napoca, alături de concertul Scorpions.

1118 afișări
Imaginea articolului Smokie va concerta pe "Cluj Arena" în 9 octombrie, la o zi după Scorpions. Cât costă cel mai ieftin bilet

Smokie va concerta pe "Cluj Arena" în 9 octombrie, la o zi după Scorpions. Cât costă cel mai ieftin bilet (Imagine: Cristi Vatavu/Mediafax Foto)

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că trupa germană Scorpions va concerta pe Cluj Arena în 8 octombrie, iar Smokie va fi vedeta serii de 9 octombrie.

"Confirm că vine Scorpions. Am avut mare noroc că am prins o variantă bună, având în vedere că noi nu vrem să cheltuim niciun ban, toate cheltuielile legate de acest concert le va suporta firma Fun Time din Bucureşti, cea care a adus în România şi trupa Metallica. Cele mai ieftine bilete vor putea fi achiziţionate la preţul de 50 de lei", a spus Alin Tişe.

Tişe a anunţat şi că o altă trupă cunoscută va cânta la inaugurarea noului stadion.

"În 9 octombrie, trupa vedetă va fi Smokie, formaţie care a fost celebră în anii '80. Preţul biletelor va pleca de la 30 de lei", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean.

Tişe a spus că stadionul Cluj Arena este finalizat în mare parte şi va fi complet terminat în 30 septembrie.

Inaugurarea va include concerte, dar şi un meci de fotbal.

Reprezentanţii echipei Universitatea Cluj speră să o aibă ca adversară pe formaţia ai cărei antrenori sunt Dan Petrescu şi Cristi Pojar, Kuban Krasnodar.

Concertul Scorpions este anunţat şi pe site-ul oficial al trupei, spectacolul făcând parte din turneul mondial de adio "Get Your Sting and Blackout World Tour" al formaţiei.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, confirma, vineri, pentru corespondentul MEDIAFAX că Scorpions va concerta la Cluj-Napoca.

Turneul de adio al trupei Scorpions "Get Your Sting and Blackout World Tour" este programat să dureze în total trei ani şi cuprinde concerte în toată lumea.

Scorpions este o trupă germană de rock, originară din Hanovra, celebră în anii '80 pentru piese precum "Rock You Like a Hurricane", "No One Like You", "Still Loving You" şi "Wind of Change". De-a lungul carierei sale, formaţia a vândut mai bine de 75 de milioane de albume în întreaga lume.

Grupul Scorpions, înfiinţat în 1965, are în componenţa actuală cinci muzicieni provenind din ţări diferite, printre care basistul polonez Pawel Maciwoda, în vârstă de 42 de ani, şi toboşarul american James Kottak. Cel de-al 17-lea album de studio al trupei se intitulează "Sting in the Tail" şi a fost lansat în 19 martie 2010. Formaţia a susţinut mai multe concerte în România, atât în Bucureşti, cât şi în restul ţării.

Smokie este o formaţie britanică de muzică rock, activă începând cu anul 1968.

Stadionul Cluj Arena se construieşte pe locul fostei arene "Ion Moina", cea pe care echipa de fotbal "U" Cluj şi-a disputat jocurile de pe teren propriu în decursul istoriei. Costul total al stadionului atinge suma de 35 de milioane de euro, la care se adaugă suma de 800.000 de euro, ce reprezintă valoarea totală a lucrărilor de amenajare a zonei adiacente.

Viitorul stadion municipal din Cluj este construit la standarde UEFA şi FIFA şi are o capacitate de peste 30.000 de locuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici