Snoop Dogg a dezvăluit cum l-a păcălit pe Matthew Mcconaughey, pe platoul de filmări pentru pelicula "The Beach Bum": Asigură-te că aia nu este iarbă reală | VIDEO

Rapperul Snoop Dogg a înlocuit "iarba de Hollywood" a actorului Matthew Mcconaughey cu marijuana, în prima zi în care au filmat împreună pentru pelicula "The Beach Bum", lansată în luna martie, potrivit contactmusic.net.

232 afișări
Imaginea articolului Snoop Dogg a dezvăluit cum l-a păcălit pe Matthew Mcconaughey, pe platoul de filmări pentru pelicula "The Beach Bum": Asigură-te că aia nu este iarbă reală | VIDEO

Actorul Matthew Mcconaughey a consumat marijuana, după ce a fost păcălit de rapperul Snoop Dogg

"I-am făcut-o. Filmam împreună, iar el avea iarba asta falsă de Hollywood. Deci, eram noi doi, în prima zi de filmare, fumam iarbă, iar el spunea «Asigură-te că aia nu este iarbă reală»", a povestit Snoop Dogg pentru "The Howard Stern Show" de pe postul Sirius XM Radio din SUA.

În emisiune, Snoop Dogg a fost însoţit de actorul canadian Seth Rogen, care, anul acesta, şi-a lansat propriul brand de canabis.

Fiind întrebat dacă sunt persoane în compania cărora nu îi place să fumeze, rapperul a răspuns afirmativ, explicând că "unii vorbesc al naibii de mult. Seth se bucură de moment, este creativ - nemernicul ştie să facă un joint în formă de cruce".

Calvin Cordozar Broadus Jr, născut pe 20 octombrie 1971, cunoscut după numele de scenă Snoop Doggy Dogg şi Snoop Dogg, în a cărui discografie se regăsesc albume precum "Tha Doggfather" şi "Malice N Wonderland", şi-a început cariera de rapper la începutul anilor '90, dar s-a implicat şi în actorie, jucând în noua versiune a filmului "Starsky şi Hutch" (2004). Din 1993, când a devenit celebru, Snoop Dogg a vândut peste 20 de milioane de albume în Statele Unite. Printre hiturile sale se numără "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc. Rapperul american Snoop Dogg a primit o stea pe Walk of Fame din Los Angeles, cu patru zile înainte de a se împlini 25 de ani de la lansarea albumului său de debut, "Doggystyle".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici