Snoop Dogg, reţinut de poliţia de pe un aeroport italian având asupra sa 422.000 de dolari - VIDEO

Rapperul american Snoop Dogg a fost reţinut de poliţie, vineri, pe un aeroport din Italia, pe când se pregătea să se îmbarce într-un avion privat, având asupra sa o geantă marca Louis Vuitton în care se afla suma de 422.000 de dolari.

951 afișări
Imaginea articolului Snoop Dogg, reţinut de poliţia de pe un aeroport italian având asupra sa 422.000 de dolari - VIDEO

Snoop Dogg (Foto: AFP)

În Uniunea Europeană, suma maximă de bani nedeclarată pe care pasagerul unui avion o poate deţine este de 10.000 de euro, echivalentul a 10.986 de dolari, informează Reuters.

Potrivit avocatului său italian, Andrea Parisi, starul rap, care s-a aflat în Europa pentru turneul de promovare a celui mai recent album al său, "Bush", va trebui să plătească o amendă.

"Am clarificat totul, din punct de vedere legal. Banii au provenit din concertele pe care acesta le-a susţinut în Europa. Nu este nicio crimă, este doar o infracţiune administrativă", a declarat avocatul, sâmbătă, pentru Reuters.

Jumătate din sumă i-a fost înapoiată lui Snoop Dogg, pe numele său adevărat Calvin Broadus, în timp ce autorităţile italiene au oprit cealaltă parte, până când se va decide valoarea amenzii pe care rapperul va trebui să o plătească.

La sfârşitul săptămânii trecute, Snoop Dogg a fost reţinut pentru scurt timp şi de poliţia din Suedia, care îl suspecta pe artistul american de posesie şi consum de droguri. Rezultatele testelor vor fi cunoscute peste o săptămână. Dacă ele vor fi pozitive, cazul va fi transmis unui procuror. Consumul de droguri reprezintă o infracţiune minoră în Suedia şi se pedepseşte de regulă cu o amendă.

Calvin Cordozar Broadus Jr, născut pe 20 octombrie 1971, cunoscut după numele de scenă Snoop Doggy Dogg şi Snoop Dogg, în a cărui discografie se regăsesc albume precum "Tha Doggfather" şi "Malice N Wonderland", şi-a început cariera de rapper la începutul anilor '90, dar s-a implicat şi în actorie, jucând în noua versiune a filmului "Starsky şi Hutch" (2004). Din 1993, când a devenit celebru, Snoop Dogg a vândut aproape 20 de milioane de albume în Statele Unite. Printre hiturile sale se numără "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Lion este "Reincarnated", apărut pe piaţă în aprilie 2013.

În septembrie 2008, Snoop Dogg a susţinut un concert la Arenele Romane din Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici