Solange Knowles, sora lui Beyonce, într-o ţinută inedită la lansarea unui documentar - FOTO

Solance Knowles, sora celebrei cântăreţe Beyonce, a ales să poarte pe covorul roşu o ţinută care a uimit audienţa, la evenimentul de lansare a documentarului "Life is but a dream", produs de artista americană pentru televiziunea HBO.

576 afișări
Imaginea articolului Solange Knowles, sora lui Beyonce, într-o ţinută inedită la lansarea unui documentar - FOTO

Solange Knowles (Imagine: Hepta)

Documentarul "Life is but a dream / Viaţa e doar un vis", produs de Beyonce Knowles, a avut premiera miercuri seară în Statele Unite ale Americii la New York, relatează publicaţia Huffington Post

Alături de Beyonce la acest eveniment a fost şi sora cea mică a acesteia Solance, însă ţinuta purtată de aceasta a uimit întreaga audienţă. 

Solance Knowles a purtat o bluză de culoare albă, însă nu a purtat pantaloni. Încălţată cu o pereche de sandale de culoare neagră, sora lui Beyonce a păşit cu dezinvoltură pe covorul roşu şi nu a avut nicio reţinere în a poza pentru fotoreporterii prezenţi. 

În vârstă de 26 de ani, Solange Knowles a ales să urmeze mai multe cariere pe parcursul anilor, fiind cântăreaţă, producător muzical, actriţă şi model. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici