Sony şi Marvel s-au asociat pentru a produce următorul film din franciza "Spider-Man"

Sony Pictures şi Marvel Studios au încheiat un parteneriat pentru a produce împreună următorul film din franciza cinematografică "Omul Păianjen/ Spider-Man", evaluată la 4 miliarde de dolari.

337 afișări
Imaginea articolului Sony şi Marvel s-au asociat pentru a produce următorul film din franciza "Spider-Man"

Sony şi Marvel s-au asociat pentru a produce următorul film din franciza "Spider-Man" (Imagine: Hepta)

Kevin Feige, preşedintele Marvel Studios, companie deţinută de grupul Walt Disney, şi Amy Pascal, CEO al grupului Sony, vor fi coproducători ai acestui lungmetraj, ce va fi lansat pe marile ecrane în iulie 2017, se afirmă în comunicatul comun emis de cele companii.

În urma acestui acord, Spider-Man va apărea şi în următorul film inspirat din universul benzilor desenate Marvel. De asemenea, personaje celebre Marvel, precum Iron Man, Thor şi Captain America, vor putea să apară în următoarele filme din franciza "Spider-Man".

Sony Pictures Entertainment, o divizie a Sony Corp, va continua să deţină drepturile de ecranizare a filmelor cu Spider-Man, un super-erou din universul benzilor desenate Marvel.

"Spider-Man are o istorie de peste 50 de ani în universul Marvel şi, prin acest parteneriat, fanii lui vor putea să asiste la momentul în care Spider-Man îşi va ocupa din nou locul său de drept în universul celorlalţi super-eroi", precizează acelaşi comunicat de presă.

Lansat în iulie 2012, filmul "The Amazing Spider-Man", de Marc Webb, a revitalizat franciza "Superman" şi a avut mare succes în rândul criticilor, dar şi al publicului. Filmul, care îl are ca protagonist pe Andrew Garfield, a obţinut încasări de peste 752 de milioane de dolari pe plan mondial. Al doilea film din noua franciză, "The Amazing Spider-Man 2", regizat tot de Marc Webb, a avut premiera mondială pe 2 mai 2014 şi a generat încasări mondiale de 708,9 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici