Sophia Loren va susţine un turneu cu spectacole de tip "one woman show", în 2016

Actriţa italiană Sophia Loren, o vedetă a cinematografiei mondiale, va susţine în 2016 o serie de spectacole de tip "one woman show" pe mai multe scene ale unor instituţii teatrale din lumea întreagă, informează contactmusic.com.

390 afișări
Imaginea articolului Sophia Loren va susţine un turneu cu spectacole de tip "one woman show", în 2016

Sophia Loren va susţine un turneu cu spectacole de tip "one woman show", în 2016 (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

În vârstă de 81 de ani, vedeta italiană va vorbi în aceste spectacole despre viaţa şi cariera ei şi va participa la sesiuni ad-hoc de întrebări şi răspunsuri, în timpul acelor show-uri.

Turneul o va aduce pe actriţa italiană şi în câteva oraşe americane, precum Las Vegas şi Palm Beach.

Sophia Loren a împlinit vârsta de 81 de ani în luna septembrie, iar această aniversare a reprezentat un bun prilej pentru casa de modă Dolce & Gabbana să lanseze în onoarea vedetei un ruj special, denumit "Sophia Loren No. 1".

Remarcată în 1950, în rolul unei sclave în filmul "Quo Vadis", actriţa italiană Sophia Loren a jucat alături de cei mai mari actori hollywoodieni ai anilor '50 şi '60 şi a alcătuit un cuplu de legendă alături de compatriotul ei Marcello Mastroianni în câteva lungmetraje foarte apreciate.

Rolul ţărăncii din "Ciociara", de Vittorio De Sica (1960), i-a adus Sophiei Loren, în 1962, premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal şi premiul pentru interpretare feminină la Cannes.

Actriţa italiană a primit în 1991 un al doilea premiu Oscar, pentru întreaga carieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici