Sora cântăreţei Mariah Carey, arestată pentru prostituţie: Flagrant delict cu poliţist sub acoperire

Sora cântăreţei americane Mariah Carey a fost arestată sub acuzaţia că practică prostituţia în New York, relatează usatoday.com.

2016 afișări
Imaginea articolului Sora cântăreţei Mariah Carey, arestată pentru prostituţie: Flagrant delict cu poliţist sub acoperire

Sora cântăreţei Mariah Carey, arestată pentru prostituţie: Flagrant delict cu poliţist sub acoperire (Imagine AFP)

Reprezentanţii poliţiei newyorkeze au declarat pentru publicaţia Daily Freeman of Kingston că sora cântăreţei Mariah Carey, pe nume Alison Carey, în vârstă de 55 de ani, a fost arestată în Saugerties, New York, după o investigaţie desfăşurată într-un hotel. Forţele de ordine declară, de asemenea, că Alison Carey a solicitat bani unul poliţist sub acoperire în schimbul prestării unor servicii sexuale.

În raportul poliţiei, Carey este descrisă drept o infractoare fugară. Alison Carey şi-ar fi făcut şi publicitate pe internet pe canale ce facilitează practicarea prostituţiei. Joseph Sinagra, şeful poliţiei din Saugerties, a declarat publicaţiei Daily Freeman of Kingston că a identificat-o drept Alison Carey atunci când suspecta a fost arestată.

Carey va fi judecată în instanţă pe 30 august.

Alison Carey Scott, sora cântăreţei Mariah Carey, a mai fost condamnată în trecut pentru practicarea prostituţiei.

Deşi Mariah Carey nu are o relaţie apropiată cu Alison Carey Scott, diva americană a ajutat-o în trecut pe sora ei mai mare să depăşească dependenţa de droguri, plătindu-i internarea într-o clinică de recuperare specializată în acest tip de tratament.

Mariah Carey s-a născut în statul New York, pe 27 martie 1970. Tatăl cântăreţei, Alfred Roy, avea origini afroamericane şi venezuelene, iar mama ei, Patricia, este o americancă de origine irlandeză. Când Mariah avea vârsta de trei ani, părinţii ei au divorţat, din cauza numeroaselor probleme din viaţa de familie, dar şi a presiunii pe care societatea din acea vreme o punea asupra cuplurilor interrasiale. Alison, sora mai mare a cântăreţei, s-a mutat cu tatăl ei, iar ceilalţi doi copii - Mariah şi fratele ei Morgan - au rămas cu mama lor, Patricia.

Cântăreaţa Mariah Carey, câştigătoare a cinci premii Grammy, a cunoscut succesul în anii '90, prin lansarea unui album care îi poartă numele. Potrivit revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cântăreaţă în Statele Unite ale Americii în anii '90, iar albumele ei s-au vândut în peste 200 de milioane de copii. Popularitatea sa a intrat în declin începând cu anii 2000, când a rupt legătura cu casa de discuri Columbia Records.

Diva, considerată una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, a revenit pe scena muzicii pop în 2005, cu albumul "The Emancipation of Mimi", care a avut un imens succes. Albumul ei "E=MC2", lansat în aprilie 2008, s-a vândut în peste 1,3 milioane de copii doar în Statele Unite şi i-a oferit artistei americane şansa de a avea cel de-al 18-lea single No.1 în Billboard Hot 100, graţie piesei "Touch My Body". Cu această piesă, Mariah Carey l-a egalat pe Elvis Presley şi a urcat pe a doua poziţie în clasamentul artiştilor cu cele mai multe piese devenite No.1 în Billboard Hot 100, în ultimele decade. Prima poziţie a acestui clasament este ocupată de trupa The Beatles, care a avut 20 de piese devenite No.1.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici