Sora lui Jennifer Lopez, susţinătoarea unei fundaţii care ajută femeile şi copiii din ţările defavorizate - VIDEO

Jennifer Lopez a însoţit-o miercuri pe sora ei, Lynda, în vârstă de 41 de ani, la un interviu pentru promovarea unei cauze susţinute de amândouă, constând în îmbunătăţirea vieţii femeilor şi a copiilor din lumea întreagă.

358 afișări
Imaginea articolului Sora lui Jennifer Lopez, susţinătoarea unei fundaţii care ajută femeile şi copiii din ţările defavorizate - VIDEO

Sora starului latino a vorbit despre fundaţia Global Mom Relay, care, prin distribuirea pe Facebook, Twitter sau email a articolelor de pe site, poate genera câte o donaţie de 5 dolari de la Johnson & Johnson şi fundaţia Bill & Melinda Gates către Mobile Alliance for Maternal Health (Alianţa mobilă pentru sănătatea maternă) , scrie Daily Mail.

Lynda a scris despre cauza aceasta pe blogul său de pe Huffington Post şi despre motivul pentru care ea şi Jennifer au hotărât să susţină astfel de mişcări.

"Acesta este unul dintre motivele pentru care eu şi sora mea Jennifer am vrut să pornim munca noastră - ca să aducem tehnologia telemedicinei în zone ca cea pe care am vizitat-o", a spus ea, referindu-se la o călătorie făcută în Panama.

"Şi este un obiectiv pe care îl împărtăşim cu unul dintre programele din Global Mom Relay - Alianţa mobilă pentru acţiune în cazul mamelor (MAMA)".

Alianţa pune tehnologie modernă la dispoziţia mamelor din zone defavorizate. Potrivit Lyndei, aceasta furnizează mesaje text care le oferă mamelor din ţări în curs de dezvoltare posibilitatea de a primi cu regularitate sfaturi medicale pe telefoanele mobile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici