Soţia lui Donald Trump Jr. a intentat divorţ, după 12 ani de căsnicie. Care sunt motivele | GALERIE FOTO

Soţia lui Donald Trump Jr., Vanessa Trump, a intentat divorţ, după o căsnicie care a durat 12 ani, iar surse apropiate fostului cuplu spun că această decizie nu este una surprinzătoare, potrivit tmz.com.

55130 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Donald Trump Jr. a intentat divorţ, după 12 ani de căsnicie. Care sunt motivele | GALERIE FOTO

Divorţ la Casa Albă. Soţia lui Donald Trump Jr. a intentat divorţ, după 12 ani de căsnicie. Care sunt motivele

Cererea de divorţ a fost depusă la o instanţă din Manhattan, New York, joi, iar Vanessa Trump a solicitat ca procedurile să nu fie contestate, fapt care sugerează că fostul cuplu s-a pus deja de acord asupra mai multor detalii, precum partajul şi custodia copiilor.

Joi seară, televiziunea americană Fox News a transmis un comunicat din partea fostului cuplu: "După 12 ani de căsnicie, am decis să mergem pe drumuri separate. Vom avea mereu un respect imens unul pentru celălalt şi pentru familiile noastre. Avem cinci copii frumoşi împreună şi ei sunt principalul nostru scop. Rugăm să ne fie respectată viaţa privată în tot acest timp".

Surse apropiate acestora au declarat pentru tmz.com că relaţia se deteriorase de mult timp şi printre motive se numără faptul că Vanessa "urăşte politica, iar Don Jr. este plecat mai mereu".

O altă sursă a declarat că Donald Trump Jr., fiul cel mare al preşedintelui american Donald Trump, nu este supărat din cauza acestei decizii, ci se simte "uşurat".

Donald Trump Jr. şi Vanessa Trump, care a fost model şi are studii de psihologie, au împreună cinci copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani, şi s-au căsătorit în 2005.

Luna trecută, Vanessa Trump a fost implicată într-un incident, fiind spitalizată după ce a intrat în contact cu o pulbere de culoare albă conţinută într-un plic ce îi fusese adresat soţului ei şi trimis la locuinţa lor din Manhattan.

Vanessa Trump a fost spitalizată atunci din raţiuni de precauţie, a comunicat poliţia din New York.

Autorităţile au stabilit apoi că substanţa din plic era amidon de porumb. Expeditorul a fost, în cele din urmă, arestat, dar Vanessa Trump a trecut prin clipe înfricoşătoare.

Donald John Trump Jr., în vârstă de 40 de ani, este om de afaceri şi fostă vedetă de televiziune. Este fiul cel mai mare al celui de-al 45-lea preşedinte al SUA, Donald Trump - fiind un pasionat susţinător politic al acestuia -, şi al primei sale soţii, Ivana.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici