Soţia lui Johnny Depp, acuzată de introducerea ilegală în Australia a celor doi câini ai cuplului

Actriţa Amber Heard, soţia celebrului Johnny Depp, a fost acuzată în mod oficial de introducerea ilegală pe teritoriul Australiei a celor doi câini de companie ai cuplului, informează site-ul revistei New Musical Express.

382 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Johnny Depp, acuzată de introducerea ilegală în Australia a celor doi câini ai cuplului

Soţia lui Johnny Depp, acuzată de introducerea ilegală în Australia a celor doi câini ai cuplului (Foto: AFP)

Amber Heard a fost pusă sub acuzare pentru că nu a declarat autorităţilor vamale australiene, la sosirea cuplului în oraşul Brisbane, în aprilie, că soţul ei, Johnny Depp, era însoţit în acea vizită de Pistol şi Boo, cei doi câini ai săi din rasa Yorkshire Terrier.

Actriţa, al cărei film "Magic Mike XXL" a fost lansat pe marile ecrane la începutul lunii iulie, a primit miercuri o somaţie care o obligă să se prezinte în faţa unui tribunal australian. Procuratura din Commonwealth (CDPP) a confirmat faptul că pe numele actriţe americane au fost formulate două capete de acuzare: introducerea ilegală de animale în Australia şi prezentarea de documente false în faţa autorităţilor.

Introducerea ilegală de animale în Australia atrage o pedeapsă de cel mult 10 ani în închisoare şi o amendă de 102.000 dolari australieni (75.480 dolari americani), iar furnizarea de documente false în faţa autorităţilor atrage o amendă de 10.200 dolari australieni (7.550 dolari americani).

Amber Heard, cunoscută pentru rolurile interpretate în filme precum "Machete: Ucigaş meseriaş/ Machette Kills", "Pineapple Express: O afacere riscantă/ Pineapple Express" şi "Jurnalul unui iubitor de rom/ The Rum Diary", va trebui să apară în faţa Tribunalului din statul australian Queensland pe 7 septembrie.

Soţul ei, actorul Johnny Depp, s-a aflat în ultimele luni în Australia, unde a filmat următorul lungmetraj din franciza cinematografică "Piraţii din Caraibe". Prezenţa sa în Australia a revenit pe prima pagină a ziarelor din lumea întreagă în luna aprilie, atunci când starul hollywoodian a fost informat că Pistol şi Boo trebuie să fie "expulzaţi" imediat, altfel vor fi confiscaţi şi eutanasiaţi, pentru că nu au respectat normele stricte ale regimului de carantină din acea ţară.

Cei doi câini din rasa Yorkshire Terrier, care au ajuns în Australia însoţiţi de Amber Heard la bordul unui avion privat, au fost evacuaţi din Australia cu un alt avion şi au revenit cu bine în Statele Unite.

Filmările de la lungmetrajul "Piraţii din Caraibe 5/ Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales" au debutat în luna februarie.

Johnny Depp va reveni pe ecrane în rolul Căpitanului Jack Sparrow, alături de Geoffrey Rush, care interpretează rolul lui Barbossa. În acest moment, cei doi sunt singurii actori confimaţi din vechea distribuţie ca parte a noului lungmetraj din franciză. Orlando Bloom, care l-a interpretat în primele trei filme pe Will Turner, a declarat anterior că se află "în discuţii" pentru reluarea rolului.

Rolul principal feminin va fi interpretat de actriţa Kaya Scodelario. Pe de altă parte, personajul negativ din noua peliculă va fi interpretat de spaniolul Javier Bardem, iar australianul Brenton Thwaites, care a apărut recent în "Maleficent", va figura şi el printre noii actori din distribuţie.

"Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales" va fi regizat de Joachim Ronning şi Espen Sandberg, iar premiera este programată pentru iulie 2017.

Cele patru filme din franciza "Piraţii din Caraibe" au avut încasări totale, la nivel mondial, de circa 3,7 miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici