Soţia şi fiul lui Ioan Luchian Mihalea vin joi la "Happy Hour"

Adina şi Ionuţ Mihalea, soţia şi fiul lui Ioan Luchian Mihalea, stau de vorbă, joi, la "Happy Hour", cu Cătălin Măruţă, urmând să îl prezinte pe artist aşa cum nu l-a mai cunoscut nimeni, informează postul de televiziune.

1443 afișări
Imaginea articolului Soţia şi fiul lui Ioan Luchian Mihalea vin joi la "Happy Hour"

Soţia şi fiul lui Ioan Luchian Mihalea vin joi la "Happy Hour" (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Pentru mulţi, personalitatea lui Ioan Luchian Mihalea se identifică în prezent cu un sfârşit cutremurător şi cu dinastia de succes a grupului Song. Puţini ştiu, însă, că artistul a fost soţul unei femei care îl mai iubeşte şi acum şi tatăl unui copil care îi seamănă leit.

În premieră la "Happy Hour", în ediţia de joi, Cătălin Măruţă stă de vorbă cu cei mai dragi oameni din viaţa artistului, soţia şi fiul său, care îl vor prezenta pe Ioan Luchian Mihalea aşa cum nu l-a mai cunoscut nimeni. În premieră la Pro TV, Adina Mihalea va vorbi despre soţul, tatăl şi artistul Ioan Luchian Mihalea, despre acuzaţiile de homosexualitate care i-au fost aduse celui poreclit de prieteni "Oanţă", va prezenta în exclusivitate imagini cu cele mai fericite momente de familie şi va vorbi despre faptul că plănuiau, cu puţin timp înainte de moartea acestuia, să mai aibă un copil, pentru că îşi doreau enorm o fetiţă.

Cătălin Măruţă va mai afla de la doamna Mihalea de ce aceasta nu s-a mai recăsătorit niciodată după moartea prematură a artistului, de ce nimeni nu s-a putut ridica la înălţimea lui Ioan Luchian Mihalea nici ca potenţial soţ, nici ca tată pentru Ionuţ, după cum ea însăşi afirmă.

Adina Mihalea recunoaşte că l-a iubit pe soţul său şi îl iubeşte în continuare în ciuda a tot ce s-a spus despre relaţiile homosexuale ale artistului. "Nu cred absolut nimic, toţi cei care l-au cunoscut au rămas şocaţi", spune Adina Mihalea, într-un interviu acordat reporterilor "Happy Hour", despre aceste acuzaţii. "Nici nu mai pot să comentez pentru că au spus ei destule. Oamenii care l-au cunoscut nu puteau să creadă aşa ceva... Imaginea lui e dincolo de aceste bârfe, bârfe pot să le spun, nimicuri, mici mizerii... el se ridică deasupra acestor lucruri", spune Adina Mihalea.

Suferinţa provocată de dispariţia prematură a artistului există şi în prezent, iar sărbătorile de iarnă au devenit apăsătoare pentru cei care au rămas în urma lui Oanţă: "De câte ori vine Crăciunul îmi aduc aminte că el a murit în preajma sărbătorilor şi nu mai au acelaşi farmec. Am ieşit foarte greu din doliu, am fost scoasă de alţii din doliu, nu voiam să mai ies practic din doliu, dar am vrut să fiu o mamă bună pentru copilul meu", a mai spus Adina Mihalea.

Compozitor, dirijor, realizator TV, Ioan Luchian Mihalea s-a născut în 1951 şi a fost fondatorul, sufletul şi conducătorul grupului vocal Song, care a făcut furori la acea vreme atât în ţară, cât şi peste hotare. De numele său se leagă şi corul de copii Minisong, o expresie în miniatură a succesului Song, prin care Ioan Luchian Mihalea a îndrumat în muzică paşii multor copii, azi vedete. În noaptea de 29 noiembrie 1993, Ioan Luchian Mihalea a fost ucis în apartamentul său, iar a doua zi, pe 30 noiembrie, a fost descoperită crima. Cercetările au relevat faptul că artistul fusese ucis de Nelu Florian Gavrilă şi de Ionel Păun, care iniţial l-au bătut, dupa care l-au strangulat cu un cablu de la un aparat video.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici