Soţii Iohannis, la recepţia prinţului Charles de la Palatul Buckingham | FOTO

O fotografie cu soţii Iohannis de la recepţia de miercuri seară de la Palatul Buckingham a fost postată pe contul soţiei şefului statului, Carmen Iohannis. Aceasta este îmbrăcat cu o rochie de seară, roşie şi lungă iar preşedintele României apare înr-un costum şi papion negre, cu cămaşă albă.

2717 afișări
Imaginea articolului Soţii Iohannis, la recepţia prinţului Charles de la Palatul Buckingham | FOTO

Soţii Iohannis la recepţia prinţului Charles de la Palatul Buckingham | FOTO

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au participat, miercuri seară, la evenimentul dedicat împlinirii vârstei de 70 de ani de către Alteţa Sa Regală Charles, Prinţ de Wales, la Palatul Buckingham din Londra.

Pe de altă parte, întâlnirea între Klaus Iohannis şi Theresa May, programată cu câteva ore înaintea recepţiei de la Buckingham, a fost anulată, la solicitarea premierului britanic, a informat Administraţia Prezidenţială.

Potrivit sursei citate, întrevederea a fost anulată "din motive obiective, ce ţin exclusiv de partea britanică", respectiv din cauza faptul că la ora la care cei doi trebuiau să se întâlnească şedinţa de Guvern pentru a aproba textul acordului de retragere a Marii Britanii din Uniunea Europeană era în desfăşurare.

Ulterior, premierul britanic a transmis, miercuri seară, că guvernul de la Londra a ajuns la un acord privind termenii retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeană, după o şedinţă specială cu membrii Cabinetului, liderul de la Londra admiţând că una dintre opţiuni ar putea fi evitarea Brexit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici