Spectacol omagial Michael Jackson, cu toboşarul Mike Terrana, pe 13 noiembrie, în Capitală

Spectacolul omagial "Remember the time? A show to remember Michael Jackson feat. Mike Terrana", care îl celebrează pe "regele muzicii pop", va avea loc pe 13 noiembrie, la Sala Palatului din Capitală, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

373 afișări
Imaginea articolului Spectacol omagial Michael Jackson, cu toboşarul Mike Terrana, pe 13 noiembrie, în Capitală

Michael Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Spectacolul este, de fapt, o punere în scenă a poveştilor conţinute de piesele "regelui muzicii pop", asemenea unui spectacol teatral, de tip musical. Va lipsi jocul actoricesc clasic, însă vor fi prezenţi "actori" inediţi care vor reda într-un mod deosebit un scenariu bine pus la punct.

În rolurile principale vor fi personalităţi dintr-un larg spectru artistic. Mike Terrana, care va da tonul întregului spectacol, este un toboşar versatil, care a promovat mai multe stiluri muzicale de-a lungul carierei, dovadă fiind colaborările cu artişti precum Axel Rudi Pell, Tarja Turunen, Yngwie Malmsteen şi mulţi alţii.

Fondul muzical va fi asigurat de Evolution Tempo Orchestra, care va interpreta piesele lui Michael Jackson într-o manieră simfonic pop, aşa cum nu s-a mai auzit în România. DaDans, sub coordonarea lui Judith State, vor înfăţişa, prin mişcări spectaculoase, povestea de viaţă a "regelui", aşa cum a vrut el să o cunoască publicul, extrasă din cântecele sale. Trupa Crash va condimenta show-ul cu un moment de percuţie extraordinar.

În rolurile secundare vor fi proiecţiile inedite, special realizate pentru acest eveniment, care vor completa perfect cadrul muzical şi coregrafic, asigurând un spectacol total, în care toate simţurile vor fi antrenate la intensitate maximă.

Niciun tribut adresat lui Michael Jackson nu a reuşit să capteze esenţa mesajului său artistic. Evenimentul organizat de Phoenix Entertainment va surprinde candoarea muzicii sale, melancolia, energia, optimismul, puterea de a lupta şi de a schimba ceea ce este dăunător în jurul nostru. Prin acest spectacol, moştenirea lui Michael va fi dusă mai departe şi va dovedi că el este de neuitat şi de neînlocuit. Iar, de fiecare dată când fanii îi ascultă piesele şi trăiesc emoţiile pe care el le investea în melodii, în versuri şi în dans, Michael Jackson se naşte din nou, fiind astfel nemuritor şi mereu actual.

Biletele pentru spectacolul "Remember the time? A show to remember Michael Jackson feat. Mike Terrana" sunt disponibile în reţeaua Eventim - magazinele Orange, Vodafone şi Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online, pe www.eventim.ro, la preţurile de 280 de lei, 220 de lei, 160 de lei, 110 lei şi 60 de lei, în funcţie de categoria de loc, iar copiii între 5 şi 12 ani beneficiază de o reducere de 50%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici