Spectacolul "Femeia, eterna poveste", cu romanţe, tangouri şi muzică din secolul al XX-lea, sâmbătă, la Sala Radio

Spectacolul "Femeia, eterna poveste", în care vor fi reunite refrene nemuritoare, în interpretări mai vechi sau mai noi - romanţe, tangouri celebre, muzică de petrecere, cântece vechi româneşti -, va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00, la Sala Radio, sub bagheta dirijorului Adrian Grigoraş.

1061 afișări
Imaginea articolului Spectacolul "Femeia, eterna poveste", cu romanţe, tangouri şi muzică din secolul al XX-lea, sâmbătă, la Sala Radio

"Femeia, eterna poveste", cu romanţe, tangouri şi muzică din secolul al XX-lea,sâmbătă,la Sala Radio (Imagine: Mediafax Foto / George Calin)

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, sărbătorită pe 8 martie, Orchestra de Muzică Populară Radio a pregătit un concert special dedicat doamnelor de toate vârstele, dar şi celor care doresc să le ofere o seară muzicală în atmosfera peisajului muzical bucureştean al începutului de secol al XX-lea, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Nume reprezentative ale scenei folclorice româneşti, dar şi tineri talentaţi vor aduce prin cântecele lor un omagiu femeii, printre aceştia numărându-se Gheorghe Turda, Ion Ghiţulescu, Elena Pădure, Maria Loga, Nicolae Datcu, Constantin Lătăreţu, Claudia Torop, Georgiana Bârsac, Ion Toader, Eugenia Moise Niculae, Emilia Dorobanţu, Bogdan Cioranu, Ancuţa Corlăţan, Florin Boita, Grigore Gherman, Loredana Streche, Andreea Feraru.

Evenimentul va fi prezentat de solistul de muzică populară Valentin Sanfira, pe care publicul îl va admira şi în ipostaza sa de interpret.

Biletele pentru concert sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate "Bilete.ro", în magazinele Germanos şi la casa de bilete a Sălii Radio.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici