Spectatorii thrillerului "Cel ales" au şansa de a juca în următorul film al lui Cristian Comeagă - VIDEO

Spectatorii thrillerului "Cel ales", care va intra în cinematografele româneşti pe 24 aprilie şi îi are în distribuţie pe Bogdan Stanoevici şi Laura Cosoi, vor avea şansa de a face parte din distribuţia următorului film regizat de Cristian Comeagă.

663 afișări
Imaginea articolului Spectatorii thrillerului "Cel ales" au şansa de a juca în următorul film al lui Cristian Comeagă - VIDEO

Spectatorii thrillerului "Cel ales" au şansa de a juca în următorul film al lui Cristian Comeagă - VIDEO

Astfel, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, cei care vor viziona filmul "Cel ales" şi vor păstra biletul de intrare se vor putea înscrie la tragerea la sorţi ce va desemna spectatorul care va primi un rol în următorul film regizat de Cristian Comeagă.

Autorul thrillerului "Cel ales" se află în faza de lucru la scenariul intitulat "Dintre stele, numai una". Povestea filmului se petrece în Moreni, în timpul războiului, şi are în centrul ei relaţiile dintre membrii familiei unui petrolist şi subofiţerul german pe care li se cere să îl găzduiască timp de trei ani.

Cristian Comeagă va scrie un rol special pentru câştigătorul sau câştigătoarea tragerii la sorţi. "Va fi un rol cel puţin episodic, indiferent ce vârstă, înfăţisare, talent sau pregătire are persoana care va câştiga. Cât de important ar putea deveni va depinde de ea sau de el şi de inspiraţia mea", a declarat regizorul Cristian Comeagă.

Astfel, spectatorii care vor păstra biletul de intrare la filmul "Cel ales" şi se vor înscrie la tragerea la sorţi au şansa să ajungă pe platoul de filmare, alături de actori profesionişti şi de nume celebre ale filmului românesc.

Detalii despre înscriere şi tragerea la sorţi vor fi publicate începând de miercuri, pe site-ul distribuitorului IntercomFilm www.intercomfilm.ro şi pe pagina de facebook a filmului.

"Cel ales" este produs de Domino Film, producător fiind regizorul Cristian Comeagă. Printre filmele produse de Cristian Comeagă se mai numără "Asfalt Tango", "Filantropica", "Restul e tăcere" şi "La bani, la cap, la oase".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici