Spice Girls s-au reunit pentru o cină festivă de Crăciun

Cele cinci cântăreţe care au alcătuit grupul Spice Girls s-au reunit pentru o cină festivă de Crăciun, demonstrând că sunt încă cele mai bune prietene la 20 de ani de când s-au cunoscut.

390 afișări
Imaginea articolului Spice Girls s-au reunit pentru o cină festivă de Crăciun

Spice Girls s-au reunit pentru o cină festivă de Crăciun (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Melanie Brown, Melanie Chisholm, Geri Halliwell, Emma Bunton şi Victoria Beckham s-au cunoscut în 1994, când au participat la audiţiile pentru un loc în viitoarea trupă de succes Spice Girls, însă cariera lor a luat o pauză îndelungată până în 2007, când cele cinci cântăreţe s-au reunit pentru turneul "Return of the Spice Girls".

Totodată, artistele au urcat pe aceeaşi scenă şi în acest an, pentru a cânta la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra. Cele cinci cântăreţe s-au întâlnit însă şi în cadru privat, pe 12 decembrie, pentru o zi festivă la reşedinţa familiei Beckham din Marea Britanie, la care au participat şi copiii artistelor.

Membrele trupei Spice Girls s-au întâlnit din nou pentru o cină festivă de Crăciun, după cum a declarat Emma Bunton pentru revista britanică Hello!, informează contactmusic.com.

"În fiecare an, Victoria organizează o cină tradiţională chiar înainte de Crăciun (...) Copiilor le place să fie împreună şi se simt atât de bine, ceea ce este minunat pentru noi. Băiatul meu Tate are aceeaşi vârstă cu Harper (fiica familiei Beckham, n.r.), aşa că va fi foarte amuzant să ne uităm la ei", a mai spus Emma.

Formaţia Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, "Wannabe", în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Astfel s-a născut un fenomen internaţional similar Beatlemaniei, "Girl Power".

Pe 31 mai 1998, în plin turneu, Geri Halliwell a anunţat că va părăsi trupa. Cele patru membre rămase - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm - au lansat un al treilea album în 2000, "Forever", iar trupa s-a destrămat în februarie 2001.

În 2007, cântăreţele s-au reunit pentru turneul "Return of the Spice Girls", care s-a bucurat de un enorm succes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici