Spune-mi ce câine ai ca să-ţi spun cât de atrăgător sau atrăgătoare eşti

Rasa câinelui ales ca animal de companie influenţează gradul de atractivitate al stăpânului, astfel că posesorii de golden retriever sunt ideali pentru o relaţie, în timp ce bărbaţii care au un buldog francez sunt mai potriviţi pentru o aventură de o noapte, potrivit unui sondaj.

6669 afișări
Imaginea articolului Spune-mi ce câine ai ca să-ţi spun cât de atrăgător sau atrăgătoare eşti

Spune-mi ce câine ai ca să-ţi spun cât de atrăgător sau atrăgătoare eşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

O mie de utilizatori ai unei aplicaţii numite Kloof au răspuns detaliat cum evaluează un potenţial partener în funcţie de câinele pe care acesta îl are, relatează dailymail.co.uk.

Potrivit răspunsurilor furnizate de aceştia, atât femeile, cât şi bărbaţii care au un retriever sunt percepuţi ca fiind mai atrăgători, în timp ce bărbaţii care au un buldog francez şi femeile care au un chihuahua sunt probabil pretenţioşi, nu prea deştepţi, dar potriviţi pentru o aventură de o noapte.

Pe de altă parte, bărbaţii care au un golden retriever, chiar dacă sunt percepuţi ca fiind atenţi şi de încredere, nu inspiră prea multă siguranţă, acesta nefiind un foarte bun câine de pază. În schimb, bărbaţii care au optat pentru un ciobănesc german sunt consideraţi capabili să rezolve probleme şi sunt apreciaţi de femei.

Alegerea unui labrador indică despre un bărbat că acesta va fi un părinte bun. O alegere excelentă pentru un bărbat ar fi şi un husky, exprimând de asemenea încredere şi seriozitate.

Pentru bărbaţi, femeile care au un golden retriever sunt ideale pentru o relaţie, în timp ce posesoarele de beagle reprezintă "exact ceea ce-şi doresc bărbaţii de la o femeie", datorită mărimii şi temperamentului rasei, exceptând însă instinctele de vânătoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici